|
Peugeot 307 kriko sıtırması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Pugfuat
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2023 Konum: ORDU/FATSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2023 Saat 20:43 |
Merhaba yeni üyeyşm aracım olan 307 dün lastığı patlamış lastiği deiştirmeke için krikoyu kaldırdım ve arac kalktı ve sonra indirip tekrar kaldırdım araç bu sefer allah düz bi zemindi araç düştü krikom çalışmıyor krikoyu acıyorum üstüne ayağımı koydyuğum zaman kriko geri kapanıyor ve o dönen milin üstğnde yay var
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar hocam hiç uğraşmayın onla hocam muhtemelen dişli kısmında sıkıntı var bir daha kullanmayın derim Allah korusun size yada başkasına zarar gelmesine sebep olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Pugfuat
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2023 Konum: ORDU/FATSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Daha kullanmam usta çöpe attım da yenisini nerde bulcama piyasada yok
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |