|
Peugeot 307 1.4HDI aşırı su eksiltmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
SonerUzn
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2021 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2023 Saat 23:20 |
Arkadaşlar benim aracımda bugün işten eve gelince arabam ile çarşıya gitmek istedim çalıştırdığım an motor suyu seviye müşürü uyarı verdi. Motor suyu tamamiyle bitmişti. Ben de suyu tamamladım. çarşıya çıktım. 3 saat sonra eve geldiğimde kontrol edeyim dedim su min. seviyesine düşmüş arabanın altına baktım. Yere damlatma yok. Hararet de normaldeydi. Beyaz duman atma da yok. Radyatörü 3 ay önce sıfır taktım. Genleşme kabının kapağı da kupkuru. Sorun neyden kaynaklı ya. Termostat devir daim, yağ soğutucusu vs bu kadar çok su eksiltir mi?
|
|
Karahisarli
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2023 Konum: Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karahisarli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kalöriferi peteği kaçırmış olabilir. ŞÖFÖR koltuğunun ordaki paspasın altına Bi bak ıslak mı.
|
|
Fewa
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2023 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracım 308, 2011, 1.6HDi Motor. Aynı sorunu bir hafta önce yaşadım. Bir süredir eksiltme devam ediyordu, ustam eksiltme sorununun nereden olduğunu anla boş yere parça değiştirmeyelim demişti. Bir süredir akşamları motoru çalışır halde kaputu açıp izliyordum, en son kaçağın geldiği yeri tespit edebildim. Termostattanmış. İlk başta az az başlamıştı sonra koyduğum bütün antfrizi eksiltmeye kadar gitti. Termostatı değiştim yaklaşık 500km yaptım sorun durdu gibi hala izliyorum ara ara eksiltme göremedim şükürler olsun ki. Termostatı kontrol ettirin hocam.
|
|
SonerUzn
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2021 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorun buymuş bütün su paspasa akmış şimdi kurulamak ile uğraşıyorum. Kalorifer peteği çıkarması problemli mi torpido sökülmesi mi lazım petek değişimi bana en fazla ne kadara patlar
|
|
Fewa
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2023 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fiyat bilmiyorum ama benim aracımda torpido çıkması gerekti hocam.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |