|
Araç marş alıyor bazen çalışıyor bazen çalışmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emree52
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2023 Konum: çekmeköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2023 Saat 16:32 |
Merhaba arkadaşlar
Aracım 2002 1.6 xt model benzin LPG Li kontağı çevirip marşa basıyorum bazen tekte çalışıyor bazende 3-4 sefer de çalışıyor tam çalışacak gibi oluyor gaz pedalına basıyorum almıyor stop ediyor gaz pedalına basıp gaz alırsa normal olarak çalışıyor böyle bir şey başına gelen varsa acil olarak yardım edebilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim
Düzenleyen emree52 - 15 Temmuz 2023 Saat 16:33 |
|
CanK_106
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar, aracınızın aküsü kaç yıllık ? Aynı sorun benim de başıma geldi akü değişiminden sonra problem kalmadı.
|
|
emree52
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2023 Konum: çekmeköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba teşekkürler öncelikle akü ölçümünü yaptırayım birde gaz yerse çalışıyor araba bazende tam çalıştı diyorum stop ediyor ilk etapta aküden de olabilir dediğiniz gibi ilk çalıştığında benzin kokusu alıyorum dışardan Bujileri yeni değiştirdim krank sensörü veya enjektörlerden olabileceği söylendi bu hafta baktıracağım
Düzenleyen emree52 - 16 Temmuz 2023 Saat 18:13 |
|
CanK_106
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anladım, rica ederim iyi akşamlar.
|
|
LORD01
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2023 Konum: Kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı sorun bendede var hocam..
siz çözdünüzmü sorununuzu ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |