|
1 depo 850 km |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
otobanda hız sınırı 120 km ama yüzde 10 da tölerans var 132 km eder 130 la gidersen sıkıntı olmaz
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
Uğur TERZİ
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Uğur TERZİ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
100km sürat üzerindeki hızlarda hız sınırı 9 km ile sınırlıdır. Yani otobandaki hız sınırı 132 km değil 129kmdir. Aynı şekilde şehirler arası yolların 110km olan bölümlerinde ki hız sınırıda 119 km. Haberiniz olsun.
Ayrıca 70km ile pişik olsak iyi de muhtemelen kanser oluruz. :D
|
|
Siyah Yaşam Beyaz Ölüm
|
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yakıt gideri olarak benim araç için şehirler arası için 5 lt yazıyor, ama ben 6 lt altına düşemedim,
bakalım bir hız sabitleyici taktırdıktan sonra fark edecek mi , çünkü başka türlü sürekli aynı hıza gitmek mümkün olmuyor, |
|
Gilan
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selam arkadaşlar 307 sw hdi 110 luk aracım 1 depo full olmak üzere 60 lt üzerinden hesaplayarak bakıyorum olaya 80 kmsi şehir içi tın tın trafıkte olmak üzere toplam 910 km de mazot lambası yandı ortalama 110 km hızla bursa ankara yol yaptım biraz fazla yaktı gibi göstergede ort. değer 5,1&5,0 yazıyordu kalan mazot miktarındada 120 km
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |