![]() |
|
*** Yağ değişimi 150 tl normal mi *** |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=street art]FİYAT ÇOK ÇOK FAZLA.
BİR ÇOK YER YAĞ DEĞİŞİMİNİ ÜCRETSİZ YAPIYOR ORADAN YAĞI ALINCA.
BURADA HAVA
YAĞ FİLTRELERİ
5 TL CİVARINDAYDI BEN ÖYLE ALMIŞTIM ...
Fiyatlar biraz yüksek olabilir ama 5 tl yede hava filtresi olmaz,olsa bile kartondan yapmışlardır kesin
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
FORUMDA DEDİĞİM GİBİ BENİM ABİM TAMİRCİ ARACIMIN BAKIMINI O YAPIYOR VE BANA PARÇALARI O ALIYOR BENİM YANIMDA ALDI O YÜZDEN 5 TL DEDİM BENİMDE ÇOK KOMİĞİME GİTMİŞTİ İLK DUYDUĞUMDA....
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=sercinho]polen fıltresı orjınal olmayabılır yerlıdır cunku orjınalı 20 tl dıgıtal klımalarınkı ıse orjınal 25 tl cıvarı dıger fıyatlar normal gıbı gıdın parcları alın bır yerde taktırın en fazla 20 tl ıscılık tutar cogu benzılıkte bıle degıstırıyorlar ,
Otomatik Klimalı polen filtresi orjinal liste fiyatı 37 tl 28 tl den aşağı veremezler,
Manuel klimalı polen 28 tl liste fiyatı 20 tl ye zor verirler,
gerçi adamın malı zararınada verebilir bişey diyemem ama fiyatları bunlar daha ucuza veren olursa orjinalliğinden şüphe edin ,
saygılar
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |