|
****40.000'e az kaldı. Bakım?**** |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
endorphine
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 22:06 |
Aracım 2006 307 1.6 tiptronik. Geçen sene şubatta aldım. Yetkili servise soktum genel bir bakım için. Yağını filitrelerini, arka fren balatalarını değiştirildi. Araç şu an 40bin km'ye dayandı. Yaptırmam gereken herhangi bir rutin bakım varmıdır bilmiyorum. Yoksa kullanmaya devam edeyim mi? Teşekkürler.
Düzenleyen endorphine - 07 Nisan 2011 Saat 22:33 |
|
2006 307 comfort otm.
|
|
endorphine
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
|
Anladım, bakıma gerek yok. Nerede "tırak!" orada bırak.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
hakan308
2. Vites 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracinizi en son bakima soktugunuzda kac bindeydi?hangi sehirdesiniz? normalde yurtdisinda 1 sene/20000km bakim periyodudur fakat ulkemizde agir sartlar hakim oldugu icin prosudur 1 sene/15000de bir bakima gitmenizdir.en azindan hangi sehirde oldugunuzu yazsaydiniz bi kontrol amacli olsa bile ozel servise yonlendirebilirdik ama hic aciklama yapmadan soru sormussunuz ve cevap gelmeyince bozulmussunuz.
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
45.000 de normal kontroller dışında dizellerde extradan mazot filtresi değişir.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ustam saygılar sevgıler hurmetler... :))
|
|
endorphine
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
|
Ben aracı haftasonları kullanıyorum genelde ve kısa mesafelere gidiyorum. Aldığımdan beri 5000 km anca yapmışımdır. Bugün arkadaşa sordum, trigeri değiştir mümkünse dedi. Km dolmasa bile 4 sene ömrü varmış. 4 sene geçsede kullanılır ama riskli olur dedi. İstanbuldayım bu arada. Çok kullanmadığım içinde yok yere fazladan masraf çııkarmak istemiyorum haliyle. Elzem şeyler dışında tabi...
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arac 5 senelık olmus. trıger ısıne bır el atmak gerekır muhtemelen. boyle seylerde ınsanın aklına oyle bır takılıyorkı. acaba ya sımdı koparsa gıbı paranoyalar ıle hareket edıyor ınsan :))) mıllı pıyangodakı gıbı ya cıkarsa :))
|
|
endorphine
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
|
Triger değişimi kaça patlar bana. Yetkili serviste yaptırsam çok mu pahalıya gelir?
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
e_scoper
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 xs dizel hdi triger kayisi kac bin km degismeli?Kime sorsam farkli farkli rakamlar soyluyorlar...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |