|
406 stop lambasi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aliçetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2019 Saat 12:12 |
kocaelide ikanet eden arkadaşlarda yardim istiyorum stop lambasi bulamadim tuvden kaldi yardim ederseniz sevinirim çikmaci gezecek vaktim yok parçacilardada bulamadim teşekkurler
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tüv den niye kalıyor ki. Kırıksa yapıştır hafif kusurla geçer. Parçası eksikse sanayide far işiyle ilgilenenler var. Genelde kaportacı lar yapıyor. Eksik parçaya yama yapar. Komple arka stop yoksa da sağlam olanın örneğine göre döküp veriyorlar.
|
|
Aliçetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam nerde yenisini dokuyorlarsa adres verirsen sevinirim agir kusur olarak geçiyormuş
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |