|
307 çalıştıktan 5-10 sn sonra stop edip çalışmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ismailsrff
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2023 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailsrff
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2023 Saat 11:12 |
arkadaşlar merhaba, 2005 307 1.4 hdi sahibiyim ve artık bezdiren çözümü bulunamamış bir sorunla cebelleşiyorum. şimdi ben bu arabayı çalıştırdığımda ( önceleri süreli beklemeden sonraki ilk çalışmada yapardı şimdi ise herhangi bir çalıştırmada yapmakta) yarım marşta çalışıyor ve rölantide bir zayıflama olup araç söner gibi oluyor gaz verip kurtardığım da oluyor gaz verip yürüttüğüm halde 5-10 saniye sonra söndüğü de oluyor ve söndükten sonra marş basıyor ama tekrar çalışmıyor. çalışsa bile çok zor boğdura boğdura çalıştırabiliyorum. bazen antipollution fault hatası verip arıza lambası yakıyor 3000 deviri geçmiyor gün içinde ise düzelip normale dönüyor. bilgisayara bağlandığında hiç bir hata kodu alamıyorlar. egr bakıldı turbo elden geçti mazot filtresi değişti elcik değişti hava akışmetresi değişti deneme yanılmayla bir çok şey değişti ama sorun geçmedi son zamanlarda dikkat ettiğim bir şey var eğer yanılmıyorsam bunu, yakıt çeyrek deponun altına düştüğü zamanlarda yapıyor gibime geldi. depo doluyken pek rastladığımı hatırlamıyorum ya da alakası yoktur dikkatimden kaçmıştır bilemiyorum. bu tarz bir sorunla karşılaşan arkadaşlar çözüm buldular mı sorun kaynağını tespit edebildiler mi merak etmekteyim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |