|
Aracı komple boyatmak |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mhakan71
1. Vites 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2023 Saat 23:37 |
merhaba, 2002 model 1.6 xr aracımda tavan, kaput ve kapılarda kısmen güneş yanıkları başladı (gümüş gri) aracı boyatmak istiyorum yaklaşık maliyet ne çıkar, ayrıca ankara da güvenilir işini iyi yapan kaporta boya tavsiyeniz olursa sevinirim
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam komple boya olayı düzgün bir yerlerde yapılırsa kaporta işlemleri dahil 30bini bulur.
Tabi 15 20 fiyat veren olur ama iyi bir yere yaptırmak gerekiyor.
|
|
Pilstols
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir kaç gün önce 206 için fiyat aldım aydında, 20-25k civarı verdiler fiyat, dediğiniz gibi güneş yanıkları vardı. usta ile konuştum, kapı döşemeleri vs falan sökerek komple boya yapıyorlar.
bir de hiçbir şey sökmeden sadece üstten boyayarak yapanlar var, onlarda 7-12k arası fiyat verdiler. ben boyatmadan sattım ama boyatacak olsaydım 25k civarına boyanırdı. bir de alternatif önereyim, bazı yerler (boyacı ve göcük onarım merkezi vs falan) boya üzerindeki verniği kimyasal ile söküp, üzerine yeniden vernik atıyor. daha uygun maliyetli oluyor. düzgün yapan bir yere bu işlem de yaptırılabilir.
Düzenleyen Pilstols - 18 Mayıs 2023 Saat 12:42 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |