![]() |
|
307 CC Cabrio Tavan Arızası YArdım Lütfen.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Bedirhan81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2021 Konum: Düzce Nusrettin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bedirhan81
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm 307 cc 2005 model aracımda üstü açılırken tavanı bagajın içine koyduktan sonra bagaj kapağı kapanmıyor ve arıza olarak tavan kitlenmiyor diyor ve bagaj kapağı ne açılıyor ne de kapanıyor sonradan manuel kapatma ile kapatabilsemde tavanı açmaya çalıştığımda yine aynı sorun oluyor tavanı bagajın içine yerleştirdiklerin sonra bagaj kapağım kapanmıyor lütfen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim eğer aynı sorunu yaşayıpta önereceği usta veya bilgisi olan 0542 540 74 67 ararsanız çok sevinirm
|
|
![]() |
|
ramazan07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2021 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ramazan07
selemunaleykum arkadaslar bende 307 2.0 cc cabrio var 2004 model aracin ustunu acarken yarida durdu bi an ses soluk gelmiyor
sebep ne olur acaba bilgisi olan varsa yardimci olurmusunuz simdiden tesekkur ederim
Düzenleyen ramazan07 - 30 Mayıs 2021 Saat 21:31 |
|
![]() |
|
wolfking12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı wolfking12
Abilerim selamun aleyküm bendede 307 cc 2.0 sport var geçen akşam arabanın üstünü açtım dolaştım aradan yarım saat bir saat geçti kapatma tuşuna bastım bagaj kapağı kalkmaya çalılıyor kalkamıyor sağ tarafı biraz daha çok kalkıyor sanki sol tarafı sıkışmış gibi o yüzden söktüm plastikleri manuel kapatmak zorunda kaldım bu sorunu çözen varsa nasıl çözdüğünü bana açıklayabilir mi şimdiden çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleyküm selam.Ya pistonda sıkıntı var yada siwichlerden biri arızalı sistem kiliti açmıyor. Birde hidrolik yağ seviyesine bak.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
307cc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi merhaba üstünden baya zaman geçmiş ama sorunu nasıl çözdün kaç paraya mal oldu aynı sıkıntıyı yaşıyorum
|
|
![]() |
|
Yavuzfb2001 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2023 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yavuzfb2001
Merhaba herkese 2004 model 307 cc var bagaj açılıyor sonuna kadar kanatlar açılıyor tavan kilitleri açılıyor ama tavan açmıyor.Yardım lütfen.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |