|
Nereden ve nasıl ekonomik 505 bulurum? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Erez E.
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2019 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2019 Saat 22:03 |
Arkadaşlar, ilk arabamı alacağım için çok heyecanlıyım. Genel olarak eski arabaları seviyorum, birkaç gün önce 505 almaya karar verdim ve araştırdım ama nereden ucuza ve sağlam 505 alabileceğimi kestiremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
erez kardeşim hiç bulaşma parça sıkıntısı çok çekersin benden sana tavsiye
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hatay antakya taraflarında restore edip satanlar var, zamanında bir 504 çok beğenip babama almayı düşünmüştük, fakat parça sıkıntısı çekeriz diye cesaret edemedik, 505
, 504 , 404 gibi araçlar artık koleksiyonluk oldu, ya restore edilmiş
alınıp, yada alıp restore ettirip saklayıp, haftada bir çıkıp
turlayacaksın, başka türlü üzer.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
Erez E.
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2019 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peki, hangi arabayı almamı önerirsiniz (parça sıkıntısı olmayan)
Düzenleyen Erez E. - 22 Mayıs 2019 Saat 19:36 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |