|
206 - Ön konsol boyama calışması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
manevraerash
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı manevraerash
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2013 Saat 11:59 |
Arkadaşlar merhabalar;)
Daha önce kullandıgım araclarda oldugu gibi bu arabamda da konsolu boyamaya karar verdim :) Gayet içi acıcı,sıradısı ve birazda cesaret isteyen bu renk için hic teredüt bile etmedim acıkcası. Öncelikle hırdavatcıdan 180'lik zımpara alıyoruz eger boya varya üstünde . yoksa 200'lük te olur tabiki Sonrasında konsolumuzu soküyoruz gayet kolay bir sekilde oldu Klima ekranının altından tornavıdayla hafıf kanıttırın tırnak cıkınca dırek hepsı gelıyor ust ekranın orda sadece 2 vıda var sokecegınız. Bunların yanında bi kac sey daha soktum tabi :) Güzelce zımparaladıktan sonra hangi renge boyayacaksak o renk sprey alıyoruz. Duply color aldım şiddetle tavsiye ederim Tabiki ben sürekli boyalarla iç içe oldugum için Kolay atmamasını istiyorsanınız bide Seffaf vernik alın :) Ve Kapalı bir ortamda guzelce boyayın. Ben 3 kat pembe ve 2 kat vernık attım toplam bıtıs kuruma süresi 24 saattir işte sonuç... İsterseniz kaplatabilirsiniz ama sunu unutmayın ki bir hayalınız varsa her zaman icin kesınlıkle gerçeklertirmenızı tavsıye ederım iyi yada kötü. Selamlar olsun
|
|
1999 Peugeot 206 XS
100 bg ,Sunroof.. |
|
umut_25
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Usta bu güneşte ön cama çok yansıma yapıp görüş ve sürüş kalitesini düşürmez mi ?
|
|
ErolSs
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi ne yaptın sen ya cokm süper olmus ellerine sağlık
|
|
QWERTY
|
|
bysarsıntı
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
|
fena gaza geldim hafta sonu bende boyuyorum :)
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
işlem güzel ama o rengi çok mu aradın be hocam ellerine sağlık
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
ErolSs
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi iç kapı acma kolunuda boya bence
|
|
QWERTY
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
çok güzel olmuş ellerinize sağlık aslında lazım böyle işlere biraz el yatkınlığı aşırı hoşuma gitti
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
manevraerash
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı manevraerash
|
Abilerim ,kardeslerım hıc bır sekılde yansıma olmuyor ayrıca bu keyıfı ınanın hıc bır arabanın ıcınde alamıyosunuz :)
|
|
1999 Peugeot 206 XS
100 bg ,Sunroof.. |
|
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle Güzel Olmuş Ama Yansıma Olmuyor Derken ? CAMDAKİ Pembe Renk Ne Camıdamı Boyadınız Yoksa
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
oktygl05
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar merhaba benim aracın konsolun frengi soldu ama bunu boyatmak istiyorum bunu ıstanbul avcılar tarafında yapabilen varmı yardımcı olur musunuz...
0541 954 86 34 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |