![]() |
|
175 65 R14 Kış Lastiği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2014 Saat 23:24 |
Merhaba arkadaşlar.. 175 65 R14 ebatlarında kış lastiği almayı düşünüyorum. Sanırım binek arabalarda da kış lastiği zorunluluğu var. Bulunduğum il Samsun ve burada kış şartları o kadar çetin değil ama oldukça yağmurlu. Sizce hangi lastiği almalıyım fiyat/performans durumuna göre değerlendirseniz ben aşağıdaki iki seçenek arasında kaldım. Birde internetten almayı düşünüyorum sök tak masrafıyla aynı hesaba gelir mi? ve rot balans ayarı yaptırmaya gerek var mı?
http://www.hepsiburada.com/liste/goodyear-175-65-r14-82t-ultragrip-9-kis-lastigi-uretim-yili-2014/productDetails.aspx?productId=otkmtg30921&categoryId=259720http://www.hepsiburada.com/liste/lassa-175-65-r14-82t-snoways-3-uretim-tarihi-2014/productDetails.aspx?productId=otlst212910&categoryId=259720 |
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
alper barış ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alper barış
![]() ![]() ![]() ![]() |
SLM KARDEŞ BEN DE KAR LASTİĞİ ALACAĞIM VE ORDU AYBASTIDA YAŞIYORUM SANA PİRELLİ TAVSİYE EDERİM 4 MEVSİM VE YAZ LASTİĞİNDE ÇOK DA BAŞARILI OLAMASA DA KAR LASTİĞİNDE ÇOK KALİTELİ BEN DE YARIN 4 ADET SİPARİŞ VERECEĞİM. ALACAĞIMI SANA GÖNDEREYİM.http://www.n11.com/pirelli-winter-snowcontrol-serie-3-17565r14-82t-P12113354
|
|
GEREK YOK
|
|
![]() |
|
SEZGIN72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TAVSİYE :
MICHELIN ALPIN A4 GOODYEAR ULTRAGRIP 8 Karşılaştırmalı verilerde bu iki lastik biraz daha ön plana çıkıyor gibi. En azından fiyat/performans açısından. Belki 5-10 Tl fazla verirsiniz ama aldığınıza değer. Kolay Gelsin...
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 yil agrida karin buzun ustunde lassa snoways kullandim memnunum. Karli zeminde tutusu iyiydi. Oralarda zaten yazlik lastikle gezemezsin kisin.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Nokian kar lastiklerini mutlaka denemenizi tavsiye ederim.Dikkat bağımlılık yapar
![]() |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
önerileriniz için teşekkürler. sanırım lassa alacağım hafta sonu bayilere gidip birde orada fiyat bakacağım. |
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
dalgakıran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Çerkezköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dalgakıran
Ben aldım n11 den 100tl tanesi.1 yıl da yol yardım var taktırdım memnunum yani.
|
|
59 TT 034
Peugeot 206 2004 X-line |
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Samsun gibi bir yerde kis lastigine gerek yok hocam. Binek araclar icinde kis lastigi mecburi degil aldanmayin lastikcilere. Sadece ticari araclarda zorunlu olan bir konu bu. Ben ankarada yasiyorum kislik almadim. Ankaraninda kisi olmuyor artik kaldiki samsunda hic olmaz. Gidin 4 tane sifir michelin lastik alin bu kista binin bu yazda. Dialer yeni olduktan sonra yagmurdada gayet tutuslu olacaktir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |