![]() |
|
Aracıma uygun jant arıyorum..!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Çelik36 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2014 Konum: 88 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2014 Saat 17:58 |
Arkadaşlar aracıma uygun jant arıyorum .. Tafsiyeleriniz nelerdir ? Bu konuda bana yardımcı olmanızı bekliyorum ... Araç 106 xr (herkez 206 cc rüzgar gülü taktırmamı istiyor ama ebatı 15 aracı yormaz mı? Ha bide rüzgar gülünü hiç bir yerde bulamıyorum ) Şimdiden teşekkür ederim ..!!
|
|
..ɯızɐl ʞɐɯʞɐq ılʞɹɐɟ ɐʇɐʎɐɥ uǝzɐq
|
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende cok aradim ama bulamadım. Onun yerine gti jant taktım. Forumda 950 tl ye lastik jant var temiz erbin (tigerland) irtibata gecmeni tavsiye ederim.
Düzenleyen fxmen - 22 Temmuz 2014 Saat 18:40 |
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35537&title=sifir-ayarinda-peugeot-15-jant-lastik
Ilan linkide bu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Çelik36 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2014 Konum: 88 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Abi ilgi ve alakan için teşekkür ederim cok saol ama ben bu tarz jantlardan pek hoşlanmıyorum rüzgar gülü bu araçlar için ideal ayrıca kayseride buldum sıfır 15 inc 5 bacak (yıldız sekli) peugeot jantı sıfır yanında sıfıra cok yakın ikinci el darbesiz patlaksız ince yanak performans lastiği 900 tl ye kafam karıstı aracı yorar mı diye kararsızım su anda yani ..
|
|
..ɯızɐl ʞɐɯʞɐq ılʞɹɐɟ ɐʇɐʎɐɥ uǝzɐq
|
|
![]() |
|
Bende 14den15e gectim sorun yok merak etme.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Ben de 14'den 15'e geçtim, aracını çok fazla yormaz için rahat olsun.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bence de 106'ya en çok yakışan jant rüzgar gülü (scirocco)
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla ben 15 kullanıyorum şahsen jantlarımı değiştirip 14 takacagım sebebi tam tur yapamıyorum sürtüyor bide ben gti jant seviyorum ondan dolayı aslında 15 de pek fark yok :) biraz nakit sıkıntım var bu aralar olmasa satmayı düşünebilirdim 106ya yakışıyor benim jantlar
Düzenleyen yawruaslan - 23 Temmuz 2014 Saat 09:48 |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34055&PID=516576񾇠
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
kopiiilcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kopiiilcan
Jantina talibim hocam. Ama elimdekileri saymadan sana para ayarliyamam. İlanim var benimde incele lütfen. Belki cevrende vardır Talipli. Çok yakisikli jantlarim.ama 17" |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
compomotive tak derim aracın 106ysa yada gti jant tak ben gti aldım taktım compomotive param yetmemişti
|
|
change
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |