![]() |
|
Bu jantlar alınırmı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2014 Saat 13:35 |
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence değmez boya yaptırsan en az 50 şerdne 200 de ona vericen 400 e gelicek 500 e sıfır jant bulabilirsin bence
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Ben 500 TL den 14 lük sıfır jant takımı aldım boya istiyor jantlar o yüzden değmez bence bu jantları alıp uğraşmaya...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
sifir jant takimlari 450-550 tl arasinda degisiyor bence hic ugrasma bunlarla
|
|
![]() |
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
uğraşmaya değmez. arkadaşların bahsettiği fiyatlara daha güzel ve daha temiz jantlar bulabilirsin.
|
|
![]() |
|
Genc12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Hocam 206ya 17İnç RC jant Alın Daha iyi iri olur yakışır
|
|
![]() |
|
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Bencede 206 ya en jakışan jant RC ama bunlarla arada 1000 lira fark var :)
Elimde toyotadan çıkma bi ince stepte var takas kabul ederse 50 100 de ordan düşer zımpara boyayıda kendim yapabilirim. Yani bu şekilde düşününce bana mantıklı geliyor. Tek sıkıntı jantlar balıkesirde ben bursadayım :) Balıkesire giden bi arkadaş vasıtası ile çözmeyi düşünüyorum işi. Ama kırık çatlak patlak varmıdır yani sonuçta görmeden almış olucam beni asıl düşündüren konu oydu. Şimdi herkes değmez boşver falan deyince iyice kafam karıştı :) |
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
ikram61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
buna güzel bi zımpara ustune bı kat astar bıde metalık mat gri pasltidip on numara olabılır
|
|
407 COBRA
|
|
![]() |
|
Çelik36 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2014 Konum: 88 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
daha iyisini alabilirsin sabret bu jantlar bitik..
|
|
..ɯızɐl ʞɐɯʞɐq ılʞɹɐɟ ɐʇɐʎɐɥ uǝzɐq
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Eğer kendin boyayacaksan tavsiye etmem. Zaten jantlar temiz olsada birşeye benzemiyor.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
lead38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Kesinlikle değmez 500e yenisini al daha iyi kardeş.
|
|
![]() |
|
Zaten Yanlış alarm :) Satıcıyı aradım ilanı yanlış verdiğini Peugeot uyumlu olmadığını söyledi.
Aramaya devam :) Uygun fiyatlı kırıksız kaynaksız Boya isteyen, İnce stepne veya egsozla takas olabilecek Jant arıyorum :) Bir vakit bulabilsemde Bursadaki lastikçileri gezsem iyi olacak.
|
|
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Bence o vakiti bul lastikçileri gez abi 2el janta para vermeye değmez al tertemiz jantı bak keyfine :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
Gti yada CC jant alıcam sanırım. Bursada bi takım Gti buldum sizce nasıl ?
Birde 15" için uygun Lastik ebadı ne olmalı ? yani araba yükselsin yada alçalsın istemiyorum.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |