![]() |
|
206 CC 16" JANT ARIYORUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gökhandağlı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 Saat 15:51 |
206 CC 16" JANT LASTİK SATAN OLURSA CEPTEN ULASIRSA SEVİNİRİM 0531 762 39 62
AMA RÜZGAR FÜLÜ DEĞİL
|
|
41 u 6900
bugatti matte red 206 GTI |
|
![]() |
|
Öner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: İst - Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 X-Design 2006 1.4
|
|
![]() |
|
gökhandağlı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
41 u 6900
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
bu genelde 308 lerde oluo bı kacında gordum 17 " sanırsam
|
|
41 u 6900
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
http://www.peugeot.ie/templates/peugeot06/PEUGEOT_ALLOY_WHEELS-2009.pdf
buyur katologta var :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
incelemistim baya önce bakalım paramı ayarlıyımda alıcam ii bi jant lastik |
|
41 u 6900
|
![]() |
|
moonpark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Aynı janttan bende arıyorum arkadaşlar tekrar forum açmadım satmayı dusunen olursa msg atsın .teşekkürler.
Düzenleyen moonpark - 02 Temmuz 2013 Saat 00:06 |
|
206 1.6xt 16v 110hp
|
|
![]() |
|
Ugur744 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: GERÇEK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
206 jantların aynısını satıyorum 207 rc jantı alacağım için toyo hız lastikleri sıfır 850 tl orjınal jant kırık patlak çatlak sürtme yoktur. fiyatı 2000 TL
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29259&PID=517033񾎩
linkteki benim aracın jantından bahsediyorsun sanırım bu jantlar Ouragan modeli olarak geçmektedir. ve fazla bulunmazlar serviste iyi fiyat ister ben bir ara atlantis jant için satacaktım ama fikrimi değiştirdim belki yine satabilirim jantlarım orijinal lastiklerim sıfır 16 inç |
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
SuleymanKaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SuleymanKaya
207 Gti Jantı öneririm. Bir 206'da görmüştüm geçenlerde. Bir jant bir araca bu kadar mı yakışır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |