![]() |
|
Yeni Lastik Alacağım Yardım Edermisiniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2012 Saat 01:35 |
|
Michelin Energy Saver GRNX 205/55R16 91 Sizce gerçekten yakıt tasarrufu sağlıyor mu ? kullanan var mı ? yakıt tasarrufu sağlayabilecek mümkünse dört mevsimlik lastik alacağım yardımcı olur musunuz ? (NOT: 5 adet lastik alacağım stepne dahil)
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yakıt tasarrufunu bilmem ama asfalt sesini baya bir azaltıyor..
|
||
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
michelin veya continantel tavsıye ederım
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
ben sahibinden..comdan aldım tanesi 80 liradan 185-60-15 memnunum şuan kalitesinden
|
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yeni işe başladım günde 10-11 saat çalışıyorum o yüzden pek foruma giremiyordum, tavsiye ve yardımlarınız için teşekkür ederim aklımda şuanda
Michelin Energy Saver GRNX 205/55R16 91V yada
Michelin Energy Saver GRNX 205/55R16 91H bulunmaktadır ikisi arasında ki fark ise birisinin ısı yalıtımı diğerine göre daha düşük yani birisi diğerine göre daha çabuk ısınıyor fiyat farkı yok ikisi de tane olarak 230 TL (230x5=1150 TL). stepne lastiğim yok o yüzden stepne lastik alacağım şuanda kullandığım jantlar sac ve 15" ben orjinal 307 5 kollu jant alacağım kısmetse onlardan da 5 tane düşünüyorum stepnede çelik olsun olmuşken onlarda ( Referans NO: 00005402E4 Adet Fiyatı: 204,68 + KDV TL 5 tanesi: 1207,60 TL Yapıyor.) bildiğiniz, yakıt tasarrufu olan 205/55R16 Ebatlarında lastik kullanan var mı ? yakıt tasarrufunu kesin olarak kanıtladığı yazıyor fakat kullanmadığımdan dolayı bilmiyorum bana bu konuda açıklık getirebilecek birileri mutlaka vardır vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. hayırlı sahurlar Allah'm herkesin orucunu kabul eylesin.
|
||
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
slm arkadaşım lastik konusu çok önemli bi iştir şeçimin çok güzel bence fakat senin ve yorum yapan arkadaşların atladıgı bişey var michelin çok yumsak yol tutuşu mükemmel olan bir lastiktir dünyada 1 numara diyebilirim fakat bişim yollarımıza gelmez hele yanakları dar olana lastik hiç gelmez sebebi ise türkiyede otobanlarımız bile adeta köstebek yuvası çok çukur ve tümsek dolu yollarımız yanakları dar ve yumuşak olan lastikle aracımızı çukura düşürdügümüzde asvalt ile jant arasında kauçuk sıkısıp içindeki bezleri keserek lastigin yanakları balon yapma şansı oldukça yüksek olur bu nedenledirki ben derimki bizim yollarımızın lastıgi lassa ve brigestone dir ayrıca ben kendi aracımda gt radyal diye endonezya malı lastik kullanıyorum nedeni ise benim lastiklerim 205 50 17 (orjinal) çok sert bi lastik sadece yukardaki anlattıgım şeylerden dolayı diger markaları tercih etmedim memnunun fakat yolun sesini çok veriyor içeriye bir lastikcı olarak ben bunları söylerim sana seçim senin tabiki
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
|
Nokian lastikleri bir düşün derim,ben çok araştırıp karar verdim.memnunum da üstelik
|
||
Baran yıldırım
|
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
nokia lastikleri nin yarak gibi kuruyup zamanla çatladıgını gördüm bunun içinde beyaz silikon degigimiz süt gibi bi kimyasalla arada temizlemek gerekir hem lastigi yumusatır hemde parlatır
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
hocam peki bu lastikler gerçekten yakıt tasarrufu sağlıyor mu ?
205/55R16 91V Bridgestone Turanza ER300
önerir misin ? bridgestone olarak ? ve önerebileceğiniz model var mı ? dört mevsim lastik Düzenleyen reality59 - 23 Temmuz 2012 Saat 04:00 |
||
||
![]() |
||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
ne gbi ,? anlayamadım
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
benden sana tavsiye goodyear al duragrip gibi versiyonlarını alırsan fiyatlarıda uygun. Çoğu lastik markasıda zaten artık Türkiye'de üretim yapıyor pek bi farkları yok performans aracın yoksa.
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
michelin primacy hp öneririm
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
Vector 4 Seasons var goodyear'ın , Michelin Energy Saver, Bridgestone Turanza ER300
marka ve model olarak sadece bunlar var başka ürün bulamadım 4 Mevsimlik lastik olarak
|
||
||
![]() |
||
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
ben 4 yıldır Michelin Energy kullanıyorum
bir sefer değiştirdim, bugün olsa yine gözüm kapalı Michelin Energy alırım
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Michelin evet süper energy serisi güzel.Bende yenı lastık aldım pırellı p7 225*45*17 o kadar cok memnun kaldım kı gerek yok tutusu gerek sessızlık ve yumusaklıkgercekten mukemmel.yakıt tasarrufu mukemmel var dıyemem ebatlar yuksek cunku.ama tavsıye ederım 250ye tanesını 8 taksıtle aldım.bende aylarca arastırdım cok ıyı bır karar vermısım gercekten :)
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
||
|
||
![]() |
||
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
|
205/55R16 91V Bridgestone Turanza ER300 eski lastiklerim ve inan hiç memnun değildim,kemik gibi lastik,sürekli ses vardı.
üstelik lastiğin H ve V sınıfları var,H (210 km/saat) ve V (240 km/saat) olduğunu dikkate alırsak V tipi lastiğin malzemesinin daha sert olduğu sonucuna varabiliriz. Yani araçlarımıza alabileceğimiz en uygun lastikler Continental,Michelin veya Nokian'ın uygun modellerinden biridir diye düşünüyorum.
|
||
Baran yıldırım
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
ilginiz için hepinize teşekkür ederim, michelinde karar verdim ama almadan önce yine lastikçilere sormak lazım hayırlı ramazanlar teşekkür ederim.
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |