![]() |
|
Peugeot 301 alacağım, artıları ve eksileri neler? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kazarre13 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2017 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kazarre13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2017 Saat 21:14 |
Herkese merhabalar, aranıza yeni katılıyorum. Esasında babamın teşvik etmesiyle, Peugeot'a bir sempatim oluştu. İlk başlarda Peugeot bana çok sıradan bir marka geliyordu fakat Bursa Karoto'da birkaç modele binme şansım oldu. Çok hoşuma gitti. Konuştuğum 2-3 Peugeot kullanıcısı da oldu, olumlu sinyaller aldım.
2015 model bir Peugeot 301 almak istiyoruz. Aracı kullananlardan artı yönlerini ve eksi yönlerini yazmalarını rica edeceğim. Peugeot kullanmayanlar aracı kötülüyor, bazıları ise çok beğeniyor. Kullananlar genelde memnunlar. Teşekkürler, sevgiler. |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot muadillerine göre çok daha estetiktir. Göze hitap eder. Motorları kendini kanıtlamış ve fiyatına göre arabadır. Zamanında sorunlu damgası vurulmuş olan Fransız devi, son yıllarda yaptığı ataklarla gözde modeller arasına girmeyi başardı bence. Gerek yeni nesil otomatik şanzımanı ile gerekse 3008 gibi bir aslan parçası ile büyük adımlar atıldı. Opel i bünyesine alması da cabası.
İnsanlar ne arabalara biniyor. Pazardan çekilmiş Chevrolet ler geziyor ortalıkta. Geely ler havada uçuşuyor. Peugeot almaya çekinecek bir durum yok ortada bence. Araçtan ne beklediğiniz çok önemli. Mutlaka bir test sürüşünün ardından kararınızı verin. 301 konusuna gelecek olursak düz bir araba olduğunu düşünüyorum. Şirket arabası kıvamında ama tam olarak da öyle değil gibi. Bi 208-308 gibi kullanıcı aracı gibi gelmiyor bana. Fiyat performans iş görme aracı olarak görüyorum daha çok. Kimse kızmasın darılmasın şahsi fikrim böyle. Tıpkı Skoda nın izlediği politika gibi olduğunu düşünüyorum; Rapid adında bir model çıkarıldı Skoda tarafından. Octavia nın küçüğü, fabia nın büyüğü. Spaceback(hatch), ve sedan modelleri mevcut. Fiyatları da sınıfına ve sunduğu özelliklere göre bi nebze uygun gibi. Fakat iç malzeme kalitesi örnek modellerden düşük. 301 de bana o hissi uyandırıyor. En basitinden bagaj içi halısı olmayışı bunlardan bir tanesi. |
|
![]() |
|
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Hocam sana birebir bende katılıyorum. İlave olarak şunu söyleyebilirim, motor ve dış sesleri içeri aldığı söyleniyor bir çok kullanıcı tarafından hatta ses izolasyonu yaptıran bile var. Ama şunu bilmek lazım bu araç genel manada araba olsun diye üretilip satılan bir araba furyasından. Ama o furya içerisinde herhalde en iyilerdendir.
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Evet hocam. Burda sizin beklentileriniz öne çıkıyor. Bu ufak tefek konfor eksiklikleri sizi rahatsız etmezse alınabilir.
Ayrıca ses yalıtımı, aldıktan sonra da yaptırılabilir. Doğru bir işlemle güzel sonuçlar da alınır. |
|
![]() |
|
Kazarre13 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2017 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kazarre13
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bende an itibariyle 97 model Renault Clio var. Motoru helikopter motoru gibi içeriye ses alıyor ve açıkçası bizi çok rahatsız etmiyor. Tam tersi, bazı sürücüler içeriden motor sesini ve o araba hissini almak için motor sesi duymak ister. Ben de sanıyorum o tipte kullanıcılardan biriyim ve yeni nesil bir arabanın motor sesine katlanırım diye düşünüyorum :-)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Cliodan sonra Mercedes gibi gelir size Eminim :) Kesinlikle test edin öyle karar verin |
|
![]() |
|
LUDACRIS ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cam dugmelerine sinir olabilirsin. Konumu ve tek tusla inip kalkma yok arkadasimda 4 tane var arac kiralama icin almisti. Citroenden daha bi rahat gibi 301 bu arada
|
|
![]() |
|
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Yanlış anlamayın ama tam bir filo aracı fiyat performans motoru yakıt tüketimi iyi olabilir ama konfor ve özellik açısından cok yetersiz
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Ve cam düğmelerinin yeri çok kötü. 301 kullanmadım ama şirket aracım c-elysee. 206+ bile çok daha üstün bir araç bence. Ben beğenemedim açıkcası. Ama yakıt tüketimi, iç ve bagaj hacmi çok iyi onu söyleyim.bu yüzden de ticari olarak sık kullanılan bir araç. |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
LUDACRIS ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maximusti haklisin, malum arac fiyatlari agiz dudak ucuklatiyor cok iyi fiyata ve vadeye aldi arkadas yanlis olmasinda 45 50arasi bi fiyata bluetooth cruise control falan vardi. C elisede sanirim koltuk yukseklik ayari yoktu. Sonuc olarak giris seviyesi clio tarzi araclar o nedenle yorumuna katiliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |