![]() |
|
Peugeot 301 artı ve eksiler - Kullanıcı Yorumları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sağol teşekkürler ben isteyerek siyah aldım 2 kere gri 2 kere beyaz aracım olmuştu siyah Peugeot olsun istiyordum şimdi yarın boya koruma detaylı temizlik cam filmi ve bakımlarını yaptırıcam her sene pasta cilasını yaptırırım siyah yakışıyor arabaya ağırlığı var
|
||
![]() |
||
and ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
|
Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun.
|
||
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
||
![]() |
||
dogan106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
|
siyah çok güzel olmuş, hayırlı günlerde kullanman dileğiyle
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
çok aşırı derecede yol sesini ve rüzgar sesini içeri alıyor
kaputta keçe olmadığı için motor ve turbo sesinin büyük bir bölümü içeride 1. vites şanzımanda zırıltı var aynaların açısı kötü radyoda az çekiyor kötü yönleri sadece bunlar görüntü güzel süspansiyon yeterli yakıt az iç hacim ve bagaj çok iyi dönüş açısı iyi çok atik 130 a kadar iyi yürüyor sonrası güven vermiyor |
||
![]() |
||
lazianke ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2016 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|
Radyo çekişi ve vites sesi sorunu hiç olmadı benimkinde ama sağ ön hoparlör tarafından can sıkıcı bir ses oluyor. Özellikle devire kalkarken ve bozuk yolda. Sanki hoparlör bağlantılari gevşemiş ve ses yapıyor. Bir de ön camları yarı açık halde giderken "çık, çık" şeklinde sinir bozucu bir ses var. Garantiye girer mi bilmiyorum. Girerse Trabzona servise götür yaptırmayı düşünüyorum.
2004 fabia TDİ aracın varken ki TDİ ler normalde HDİ lere göre daha gürültülü çalışır, bu kadar motor sesini duymuyordum. Üstelik 3 silindirli olup ses titreşimi yüksek olmasına rağmen. |
||
![]() |
||
|
benim eski aracım 207 premium 10 yaşında araba bundan 5 gömlek üstündü.
kaputta keçesi vardı motor sesi içeri bu kadar gelmiyordu, 120-130 ile giderken hızı hissettirmiyordu bundan araba uçuyormuş hissi veriyor heleki 100 km üzerindeyken içeri aldığı rüzgar sesi çok kötü parasının hakkı olan bir araba değil. 10 yıldır kullandıgım şahsıma ait 5. peugeot aracım ama bu kadar kötüsünü hiç kullanmamıştım. Sadece büyük, gösterişli ve az yakıyor gerisini koy vermişler
|
||
![]() |
||
lazianke ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2016 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|
Ben de, Skoda fabia (küçük olduğu için), fiat marea liberty 2000 (1.6 motor değildi sanki), Opel combo 1.3 multijet (aile için çok güzel ve ekonomik),Kia sephia 2000 ls derken ( temizini bulursanız iyi ama 15 yaşında bir arabada temiz kavramı da olmuyor) en son 30-35 arası bir araba ararken özellikle Japon istiyordum bir anda önüme cazip bir seçenek olarak çıktığı için aldım.b ir tanıdık sıfır arabada takasa verdiği fiyata bize verdi. Piyasasından uygun ve 18 aylık bir araba olduğu için 10 yaşında bir Japon arabasına tercih ettim.iç hacmi ve büyük bagaj ve çok alçak olmaması nedeniyle cazip geldi. Deseniz ki pisman mısın, değilim, ama istediğin araba bu mu o da değil ;)
Düzenleyen lazianke - 11 Eylül 2016 Saat 19:28 |
||
![]() |
||
lamazibici06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lamazibici06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
öncelikle araba hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. ben 301 kiralamıştım özellikle yakıtı çok iyiydi. araba kullanım olarak güzel. yalnız 100km hızda rüzgar sesi vermeye başlıyordu
|
||
emre özer
|
||
![]() |
||
|
sağol teşekkürler evet yakıtı çok iyi ama rüzgar sesi çok kötü ona bir çözüm bulucam
|
||
![]() |
||
|
az yaktığı, büyük iç hacme sahip olduğu ve bagajı büyük olduğu için katlanılır
|
||
![]() |
||
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
|
sağol teşekkürler ben isteyerek siyah aldım 2 kere gri 2 kere beyaz aracım olmuştu siyah Peugeot olsun istiyordum şimdi yarın boya koruma detaylı temizlik cam filmi ve bakımlarını yaptırıcam her sene pasta cilasını yaptırırım siyah yakışıyor arabaya ağırlığı var [/QUOTE]
Aracınız Hayırlı Olsun Bende Boya Koruma Yaptırmayı Düşünüyorum Varmıdır Güzel Makul Fiyatlı Bir Yer ?
|
||
![]() |
||
|
0532 215 32 27 ersel uyral bostancı sanayide dükkanı var yardımcı olur
|
||
![]() |
||
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
|
Teşekkür Ederim Aracınız Hayırlı olsun Güzel Günlerde Kullanın
|
||
Peugeot 2000 306 1.6 xr
Ford Fiesta 2007 1.6i Comfort |
||
![]() |
||
|
rica ederim sağolasın
|
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
şirket aracım Citroen C-Elysee
%90 301 le aynı. hiç beğenmiyorum, bu da sırf araba olsun diye yapılmış gibi :) aşırı rüzgar sesi, motor sesi alıyor, aynalarının görüş açısı çok kötü, çok kör nokta var. döşemeleri özensiz. yol tutumu çok kötü. 150km yi geçince otomatik şerit değiştiriyor :) kullanırken hiç araba sürüyor hissiyatı vermiyor, cam, ayna ayarlama düğmeleri kötü bir yerde. iyi yanları: bagajı geniş, çok değil ama seri bir araba yakıt sarfiyatı çok düşük. koltuk konforu iyi sayılır ticari amaçlı iyi bir araba denilebilir. kendi aracım 2011 model 206+, bu araçtan çok çok üstün.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
cenk_pl ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2016 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Maşallah siyah çok güzel duruyor.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |