![]() |
|
301 Mazot Donması Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mstfkarsli ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2016 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mstfkarsli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2016 Saat 11:22 |
S.a. Arkadaşlar. 1.6 dizel 301'im dün 5-10 dakika çalışıp söndü. Tekrar çalıştırdığımda da 5 saniye çalışıp sönüyor (stop ediyor). Servisi aradım mazot donmuş diyor. Aksaraydayım. Bugün yine aynı çalışıp sönüyor. Başka marka Dizel aracı olan arkadaşların araçlarının donduğuna şahit olmadım. Sizin başınıza geldi mi? Ya da normal mi? Mazotu shellden euro dizel alıyorum. Neler yapılmalı?
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Euro dizel in öyle kolay kolay donacağını zannetmiyorum. Donma derecesi eksi 15 _20 derece civarıdır.Öyle birşey olsa etraftaki çoğu aracın da donardı.bence başka bir yerde sorun var. Ya mazotta su vardır yada çok çok az mazot olması lazım araçta ki donsun. Mazot katkıları kullanarak donma noktası eksi 30_40 lara getirilebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |