![]() |
|
Peugeot 301 1.6 HDi Allure alacağım tecrübeli arka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
okan_akin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2019 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okan_akin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2019 Saat 21:34 |
||
sıfırPeugeot 301 1.6 HDi Allure alacağım tecrübeli arkadaşklardan yardım istiyorum aracı araştırıyorrum aracın kronik sorunu varmıdır var ise nelerdir?
bu araçlarda hareret göstergesi var mıdır?
|
|||
![]() |
|||
okan_akin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2019 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okan_akin
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
301 2019 Allure pakedinde hareret göstergesi yok mu hocam bir bilgi bulamadım
hareret göstergesi yok ise gerçekten vazgeçeceğim almayacağım direk c segment araç türlerine yöneleceğim
|
|||
![]() |
|||
fragman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: ist çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
alma abi alma 2013 model var bizim şansımıza olabilir
Çok sorun çıkıyor yılda tamire 1500 tl ayır derim ben Ama sıfır alıyorsan her araçta olduğu gibi en az 3 yıl rahatsın kesin
Düzenleyen fragman - 16 Temmuz 2019 Saat 23:02 |
|||
![]() |
|||
fragman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: ist çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
||
hareret gösterge yok ama onla sorun çıkmıyor zaten
En azından bugüne kadar bizde çıkmadı 12 binde aldık şu an 100 binde |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okan_akin
||
2015 sembol almıştım dedim bu para bu özellik verdiğim paraya yazık deyip sattım zararım olmadan 3 kuruşluk bir hareret göstergesi koyamuyorlar ise gerek yolmanın bir manası
c ve d segment türü araçlarda varsa demekki işe yarıyor yadeyilse niye koysunlarki boşuna bugün bişey olmaz yarının ne olacağı belli olmaz tühh üzüldüm şimdi vallaa
|
|||
![]() |
|||
||
Yani hevesiniz kırmak istemem bizdede alure var Aslında araç yakışıklı dışardan resmen diri hatta 508 gibi Ama şöyle bişey var taşra ve şehir dışına göre değil köy kasaba İçinse uzak dur bu araç o yolları kaldırmıyor daha doğrusu İthal araçlar kaldırmıyor
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okan_akin
||
yok abi şehir içinde kullancaktım sorunlu ise tabiki almamak daha hzyırlısı olur çünü rahat 5 sene binmeyi hedefliyordum
|
|||
![]() |
|||
||
Hayırlısı sıfırda kafan üç beş yıl rahattır ama sonrası bizim gibi olma her yıl 1500 tl arıza çıkarıyor belki bizim şansımızadır başka arkadaşlarıda dinle hemen karar verme
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okan_akin
||
yazarlarsa dikkate alırım tabiki
yorumlar için çok teşekkürler
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |