![]() |
|
206 Ses sistemi (Yardım) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
VivaLaVida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VivaLaVida
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2016 Saat 15:27 |
Öncelikle herkese merhaba, ses sitemi almak istiyorum fakat subwoofer kullanmak istemiyorum. Yani yeni model polo, golf vs. arabalarda ki gibi bi sistem istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı ?
|
|
![]() |
|
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yardımcı olmaya çalışalım ancak günümüz araçları pek çok açıdan gelişmiş durumdalar, bunların başında da yalıtım geliyor, istediğiniz kaliteyi almak için bütçeyi biraza geniş tutmak gerekebilir? aklınızda bir rakam var mı?
Çünkü yapılacaklar listesi şöyle olacak tahmini(aracı standart varsayarak) trim ve sac sesleri kesilecek,kapı içleri ve aracın gerekli kısımlarına ses izolasyonu yapılacak,güzel bir ana ünite alınacak,aynı şekilde hoparlör ve amfi seçilecek ve sağlam bir kablolama işi gerekli, en iyi hoparlörleride alsanız, kabloların taşıya bildiği kalitede ses alırsınız. istediğiniz sesi orta alt-sınıf pionner jbl vb markaların ürünleri ile alamazsınız. Müzik konusunda detaycıysanız ve araçta geçirdiğiniz her an keyifli olsun istiyorsanız, istediğiniz sistemi biraz daha ileri taşıyıp 3 Yol aktif sistemleri araştırıp aracınıza böyle bir sistem kurmanızı tavsiye ederim. |
|
![]() |
|
seiko35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Subwofer kullanmadan ses alamazsin kucukte olsa al derim iki one kolon iki arkaya bi mono amfo 30 cm wofer on numara bes yildiz 2. Elde bulursun fazla maliyette olmaz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |