![]() |
|
Savrulma problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mesut_k61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2019 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesut_k61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2019 Saat 00:44 |
|
308 aracımı yaklaşık iki ay önce aldım ilk başlarda farketmedim ama araç bozuk yola girince arkadan tatlı bir şekilde yoldan kopuyor tekrar devam ediyor torsiyonlara baktirdim gevşeme yok on takim iyi durumda lastikler iyi durumda üç farklı özel servise gittim üçüncü serviste usta Arka lastiklerimden birinin biraz icerde olduğunu soyledi lazerli rot balansa gönderdiorad
Bakan kişi bir problem olmadığını söyledi bu durum sinirimi bozuyor araçtan soğudum resmen bu problemi nasıl çözebiliriz bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen arka sağ latikte işlem yapılmamış bu arada sağlam orijinal r
|
||
![]() |
||
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
308 ler de torsiyon yok diye biliyorum ben.
|
||
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
308 torsiyon var orçun :) tabi biraz daha farklı bir tasrım yay felanda var. Arkadaşımızın soruna gelince hocam amotisörleri kontrol ettir büyük ihtimal onlarda sorun vardır birde torsiyon burçları sağlam gibi gözüksede içten yıpranma oluyor. Birde lastikleriniz üretim tarihi ne hocam ve markası. ? Ben 1,5 yıldır kullanıyorum hiç öyle bir sıkıntı çekmedim açıkcası ve yol tutuşundan gayette memnum . Bu arada aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Düzenleyen sonerkyl - 26 Şubat 2019 Saat 10:36 |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
mesut_k61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2019 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesut_k61
|
lastiklerin tarihini kontrol ettik şimdi hepsi farklı aylarda iki tanesi 2015 üretimi iki tanesi 2017 benim problem galiba lastiklerden ebatları 205 55 16 goodGood efficientgrip onerebileceginiz lastik var mı eğer yoksa michelMi primacy 4 alacagim
Düzenleyen mesut_k61 - 28 Şubat 2019 Saat 11:42 |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
hocam eğer eski tarihli lastikler arkada ise kayma onlardan kaynaklıdır muhtemelen. Ben geçen yıl hankook ventus prime 3 aldım 15000 km kullandım frenleme ıslak-kuru fren mesafesi viraj olsun yoldurumu olsun beni hiç üzmedi açıkcası. michelin güzel lasik ama gerçekten çok pahalı. Aradaki fiyat farkı buna değermi bilmiyorum açıkcası michelin. Lastik ebatlarınızda sıkıntı yokta 4 yıllık lastikten çokta performans beklememek lazım.Ben her zaman iyi araştırma yaparım adac testleri olsun yabancı forumlar olsun. Micheline o kadar para vermem isterseniz biraz araştırma yapın öyle karar lastiklere
https://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2018_Sommerreifen_Test_205_55_R16.aspx
Düzenleyen sonerkyl - 28 Şubat 2019 Saat 12:09 |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Bu torsiyon denen illet 307 de varmi abi?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesut_k61
|
arkadaslar savruk problemini çözdüm sonunda on tabla burçları yırtılmış ve tabla burclari takılırken oradaki somun vidalar tam sikilmamis arka amortisörleri de değiştirdim ve problem şimdilik ortadan kalktı problemi beşinci goturdugum usta çözdü Trabzon 1461 servise buradan teşekkür ederim
|
||
![]() |
||
|
Probleminizin çözüme kavuştuguna sevindim hocam. o deilde arkadaş ön tabla somunlarını sıkmamak nedir ya.
![]() |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
![]() |
||
|
Kusura bakma orçun gözümden kaçmış benzer bir sistem var kardeşim. 308 gibi
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
![]() |
||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
|
Balına yaşıyoruz valla. Bir arkadaşın da rot kolunu sıkmamışlar yolda düşük hızla giderken çıkmıştı.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |