![]() |
|
308 debriyaj |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hllcnbk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2018 Saat 19:10 |
2014 308 hdi var.debriyaj pedalindan yay sesi ve gicirdama geliyor nasil bi yol izlemeliyiz
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
t9 kasa 308 lerde bildiğim kadarıyla fren mekezinde bazı modellerde kronik bir sorun bir arkdaşım aracını garanti kapsamında buna benzer dorunu ücretsiz değişim yaptıracak bu hafta. İsterseniz yetkili servisle görüşün ücretsiz yada büyük oranda indirimle yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Hllcnbk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkese hayirli aksamlar..2014 308 lerde hdi ile e hdi arasinda nasil fark var yardimci olabilirmisiniz.
Düzenleyen Hllcnbk - 30 Ağustos 2018 Saat 01:03 |
|
![]() |
|
efeyilmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efeyilmaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhabalar, size cevap yazmak icin kayit oldum foruma :-D Cozemediyseniz eger, veya baska ugrayacaklar icin kendi deneyimimi paylasayim dedim. 2016 308 ehdi aracimda bu problem Ankara, ABC Oto'da debriyaj fitili ve ust takimi degistirilerek, ardindan da debriyaj genelinde yaglama yapilarak garanti kapsaminda giderildi gecen sene. Eger yetkiliye giderseniz veritabaninda bu problemi yasayan ilk ben degildim, siz de degilsiniz, bu yuzden rahatlikla sonuca ulasirsiniz diye umuyorum. Video ve ses kayitlariyla yay gicirtisi sesini dokumente etmenizi oneririm her sekilde; ancak da araciniz garanti kapsaminda degilse eger benzer bir cozum icin sanayiye gitmenizi oneririm lakin bahsi gecen parcalar cok maliyetli olmasa da iscilik cok uzun - tum gun surecektir. Iyi gunler dilerim.
Düzenleyen efeyilmaz - 03 Şubat 2019 Saat 17:56 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |