![]() |
|
206+ comfort a Garantili LPG taktırmak mantıklımı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 20:27 |
|
Arkadaşlar bir soru ile karşınızdayım:D 2011 model 206+ comfort aracma landirenzo marka garantili (lpg den doğabilecek bütün zararları karşılıyor) lpg dönüşüm sistemi takrıyımı sizce...
aracım 2 yıl garantili ve lpg taktırınca garantı dışı oluyormuş...
ama lpg firması lpg den doğabilecek bütün sorunları 2 yıl garanti veriyor...
peki araçta atıyorum elektronik cam motoru arızalandı bunudamı garanti dışı sayacak? yada far stop su alıyor garanti dışımı olucak :D
zaten pejo nun garanti işleyişini hiç anlamış değilim:D orjinal yetkili serviste crusie control taktırıyorsun garanti dışı oluyor
ama arabayı satarken sonradan park sensörü takılıyor garanti dışında kalmıyor çok iyi :D ortada saçmalıklar zinciri dönüp duruyor ben artık benzine para vermekten bıktm daha 2000km oldu bıkkınlık geldi vallahi araç 50 lt yakıtla 650 en fazla 700 km yol gidiyor lpg taktırınca sizce mantıklı olurmu yada lpg taktıran varsa şuanki yakıt durumu nedir?
+ larını
- lerini yorum halinde beni aydınlatacak şekilde açıklarsanız süper olur çünkü çok karamsar kaldım yarıdıma ihtiyacım var şimdiden teşşekürler
|
||
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçen bir üyemizin aracında motor blogu catlamıstı ve sonrasında peugeot garanti dışı bırakmıştı. Ben garantili bir araçta garanti dışı çıkarıcak bir uygulama yapılması taraftarı değilim.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
gokhanın dedıgıne katılıyorum... esasında anlattıgı konunun lpg den olmadıgını bılıyorum ama garantı olayından dolayı tavsıye etmıyorum. o motor blogunun kırılması tamamen uretım hatası bır zayıf noktadan oturu. ama peugeot garantı konusunda cok zayıf. bu acıdan bence uzak dur... Düzenleyen cecoli - 14 Mart 2011 Saat 23:07 |
||
![]() |
||
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
maaşım biraz fazla olsa yemin ediyorum lpg nin lafını bile etmem ama işe aracımla gitmek durumundayım malum benzin in durumu ortada 7,5 tl olacak bangır bangır söyleniyor. ne yapılacak bilmiyorum. |
||
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Hersey olacagina varir. Cokta fazla soylentilere kulak asmamak lazim. Benzin 7,5 tl olacak diye garantinizden odun vermeyin bencede. |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
kesinlikle haklısın
|
||
![]() |
||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
Arkadaşım motora yapacağın uygulamalarla motorun garanti dışı kalır, uygulatacağın LPG sistemi ile motorunda olabilecek bir üretim hatası bile firma tarafından giderilemeyebilir. Dediğin gibi LPG firması sistemin motora yapacağı olumsuzluklar için garanti veriyor olabilir -ki ben bunun sadece LPG kiti garantisi olduğunu düşünüyorum- yeni motorun sıkıntı çıkartmayacağı garantisi yok motor bloğu çatlayan arkadaşın yaşadıkları örnek olabilir. Ayrıca motordan başka aksamların garanti dışı kalması gibi bir durum söz konusu değildir, servis dışı müdehale olmadığı müddetçe...
|
||
![]() |
||
|
arkadas kıtı bugun taktırdı bıle. o acıdan garantı konusu artık gerıde kaldı :))))))) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
|
aynen öle artık hiç umrumda değil benzin canıma tak etti :D bugun montaj bitiyordu aslında ama ben yavaş yaptırdım temiz olsun diye eve geldim benzinde geldim lpg gaz almadım çalıştırmadık bile aracı daha lpg de taktık bıraktık yarın montaj biticek ince ayara geçecez inş ilerdede bir sıkıntı yaşamam ne diyim artık herşey olacağına kalacak:D
|
||
||
![]() |
||
|
hayırlısı olur ınsallah :)) bırde ısı aceleye getırmeyerek en guzelını yaptın. hayırlısıyla sorun yasamadan kullanmanı dılerım...
Düzenleyen cecoli - 16 Mart 2011 Saat 22:15 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
|
resimler tüm sorular bölümünde 206+ comfort landirenzo lpg montajı olarak açıyorum :) Düzenleyen hunterakon - 16 Mart 2011 Saat 22:11 |
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |