![]() |
|
307 Karbon Mod Uygulaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 19:11 |
Arkadaşlar aracıma resimdeki gibi karbon mod düşünüyorum. Sizce nasıl?
modsuz hali: ![]() modlu hali: ![]() |
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinal her zaman iyidir.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
siyah olsaymıs aracın carbon baya guzel duruyo ama gumuse dert oluyo carbon benım dusuncem tabı
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
carbonsuz çok daha iyi
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
+1 bencede
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
![]() ![]() ![]() ![]() |
carbonsuz daha güzel :)
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
vazgeçtim zaten... :)
|
|
neverThere
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
benim 307 çelik mavisi. tampondaki bıyıklara ve aynalara kaplamayı düşünüyorum aslında.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
tavana parlak siyah kafidir
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Belki 10 defa girmişimdir konuya tavanda siyah bölge olduğunu farketmemişim
![]() ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
benimde araç siyah kaşlar çok yıpranmış bu araçtaki gibi temiz değil onu düzeltme amaçlı karbon uygulayabilirim.
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Sunroof olmadığı için tavan ve ızgaralarda göze hoş gelebilir, ama far kenarlarını karartmak göze batar bence. Ama orjinal iyidir evet.
|
|
![]() |
|
bu aracın tampondaki ön ve arka daki çıtalar sökülüyor mu ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
bütün çıtalar sökülebiliyor...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
Hocam peki bunları nasıl sökebilirim onuda söyleyebilirmisin?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Tavan ve kapı çıtaları geriye doğru çekince geliyor. Tampon bıyıkları ise biraz daha zor, ince bir düz uçlu tornavida yardımıyla kanırta kanırta sökülüyor, ben karbon kaplamadım ama boyadım, sökerken yarım saat ter döktüm:)
|
|
neverThere
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |