![]() |
|
3008 sıfır arac ses sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cyrr ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2019 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2019 Saat 17:59 |
mayıs ayında sıfır 3008 arac aldım.3 kere servıse gıttım,pazartesı 4ncu kez gıdecek ,ıcınden sag sol ve ustten ses gelıyor ve cozemıyorlar,degısımzıde kabul etmıyorlar,sesınlıkle uzak durun,berbat araba berbat fırma
|
|
![]() |
|
Pejoant ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sırf ses yüzünden firmayı ve arabayı kötülemek çok yanlış. Bizde pejonun 206 modelini kullanıyoruz ama kötü firma kötü araba demiyoruz. Siz sadece tek bir hatadan firmayı ve arabayı bitirdiniz resmen. O sesler geliyorken video alıp buraya atarsanız eğer fikir yürütebiliriz. Mağlum 206 da ses gelen yerleri biz kendimiz bulup sesi kesiyoruz :)
|
|
![]() |
|
cyrr ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2019 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
sifir bi arac alipta,ilk gunden bu sesler gelmeye baslarsa ve 3kere servise gidersen,serviste araban 4gun kalirsa ve 4ncuyu cagirirlarsa yapamayacaklarini kendileride soledikleri halde.arabayida kotulersin,firmyida.ses videolarini onlara atmasm ilgilenmiyorlar bile.artik biktirdiklari icin,akli olan bulasmasin
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
umur bey merhaba, bende şubat ayında 3008 gt line almayı planlıyorum.
Sürekli sıfır araç alıyorum. Sadece 206 mı almadım. Onun da yok zaten :) Malesef ki sıfır araçları sorun yaşamamak için alıyoruz. Ama bazı hatalar oluyor. 3008 lerde adblue, rüzgar sesi gibi hatalar dışında pek bir hata yok gibi görmüştüm. Genel olarak sorunsuz bir araç. Sizin araçtan gelen ses sorunu ile ilgili servisiniz yetersiz kalıyor olabilir. Zaten bir servise aynı sorun için 2 defa gittikten sonra, 3. De bakmazlar bile. Direkt sallarlar. Kendi araçlarım içinde çok uğraştım servisle ama birşey elde edemiyorsun. Çünkü bana göre rahatsız edici ses, başkasına göre rahatsız edici olmuyor. Adamlar normal deyince iş bitiyor. Araçlarımı şirket üzerine aldığımdan ticaret mahkemeleri ilgileniyor. Bu da firmalarl biraz sıkıntıya düşürüyor. Eğer aracınızı şahıs adına aldıysanız. Tüketici mahkemelerine başvurabilirsiniz. Elinizde ilk aldığınız haftadan beri olan servis belgeleri olsun. Öncelikle noter aracılığı ile bayiye ihtar gönderin. Yalnız biraz uzun süreç Burada önemli olan, bilir kişi atandığında o bilir kişininde bu sesi anormal bulması gerekli. O zaman işiniz kolaylaşır. Sonra davanız devam eder. Bence videoyu yükleyin bizlerde seyredelim. Belki öneride bulunuruz. Yok bu süreçle uğraşmak istemezseniz başka servisi deneyin. Ama şu servise gittim çözüm bulamadılar demeyin. Araca bakmazlar bile (bunlar tecrübe ile kanıtlanmıştır:) ) Veya şu an gittiğiniz servise, durumu üretici ile görüşmelerini isteyebilirsiniz. |
|
![]() |
|
Pazartesi son bı kez bu servıse gıdecem bakalım,daha sonra vıdeoları yuklerım,maıl olarak attıgımda onlarda zaten kabul edıyorlar sesın yukseklıgını.Sag sol ust heryerden ses gelıyor,bakalım bıdaha soksun taksınlar,evraklar elımde 4ncuyude gıdeyım alayım,amacım mahkemelerle ugrasmamak tabııkı,uzun sure ugrasıp stres olmaya gerek yok,duzgun fıyat verselerde aracı gerı verecektım,kesınlıkle peugeot bıdaha bulasmam,benım butun arabalarımda sıfır geneldede en fazla 2yıl bınerım,sımdıye kadar kullandıgım enfacıa araba buydu,yakın arkadaslarımdan almayı dusunenler benım arabama bınıp vazgectı ve baska marka aldılar,bununla ugrasamayız bız dıye
|
|
![]() |
|
cannibal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2020 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
tavsiyem güneşlikleri kontrol etsinler. ordan ses gelebiliyor. değişim ile sorun gidiyor.
|
|
![]() |
|
mozenrah ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2019 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Benim aracım da 3008 prime edition 2018 dizel otomatik.
aracımın özellikle emniyet kemerlerinin mekanizmasının bulunduğu yerden tirim sesleri geliyor (sol ve sağ direklerin bulunduğu emniyet kemerlerinin başlangıç yeri, elimle bu kısıma dokunduğumda ses kesiliyor aşağı yukarı hareket eden kısım). ön taraftaki güneşlikler ve ön konsoldan da tirim sesleri geliyor. Ayrıca sağ ön kapının en üst kısmındaki plastik aksam ön cama doğru uzanan kısmında ucu yukarı doğru konsoldan ayrıldı. dikkatli bakınca kötü bir görüntü oluşturuyor. bu problemlerin giderilmesi için 2 farklı servise gittim farklı şehirlerde. toplamda 4. kez gideceğim. ilk gittiğim servis hiç ilgilenmedi ve doğal buldu plastik aksamın ucunun yukarıda olmasını, hatta kullanıcı hatasına kadar yürüdü. o plastik aksam ancak kullanıcı tarafından nasıl deforme edilir? görüntü/tasarım dışında hiç bir amacı olmayan bu parçaya neden böyle bir şey yapayım ilginç. diğer servis ise problemi çözmeye odaklı yaklaştı. güneşlikler ve bu ucu yukarı doğru ayrılan plastik parçayı garantiden değiştirecekler. arabanın gün boyu serviste kalması gerektiğini belirttiler bu işlemler için. tirim sesleri için nasıl bir çözüm bulunacak sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca tamamıyla farklı bir konu daha var. araç 105 ile 130 km hızları arasında direksiyonda hissedilir şekilde titreme yapıyor. 3 farklı yerde araca balans yaptırdım. sorun çözülmedi. en son tatile gittiğim yerdeki servise bu şikayet ile gittim. aracı test eden usta lastiklerde problem olduğunu söyledi. üzerinde aracın orijinal lastikleri var bu arada 40.000 km de. ustanın dediğine göre bu problemi sıfır lastik takarak başka bir 3008 de çözmüş. beni lastik bayiine yönlendirdi. gittim. lastiklerde problem yok dediler balans yapıp gönderdiler. sorun devam ediyor. bıkkınlık geldiği için ara verdim tamir tadilat çalışmalarına. sizin de araçlarınızda böyle bir durum var mı?
|
|
![]() |
|
salih15ozan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salih15ozan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende peugeot 3008 kullanan bir kaç kişiyle sohbet ettim çok azı bu tarz sorunlarla karşılaşmış ama neredeyse hepsi peugeot 3008in özelliklerini çok sevdiğini kullanımının da çok rahat olduğundan bahsediyor
|
|
![]() |
|
Ubut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Benzer bir sorunu ben de Mugla'dan Ankara'ya gelirken yasadim. Ancak anladigim kadariyla sizin duydugunuz seslerle benim yasadigim problem biraz farkli gibi, video yuklemediginiz icin net bir sey soylemek zor tabi.
Lakin benim yasadigim olayda, ilk olarak gelen tikirti ve cizirti arasi garip bir trim sesini ilk olarak hoparlorden geliyor sandim. Biraz dinleyince once sag on kapi panelindeki hoparlorun patlamis olabilecegini dusunurken, biraz daha dinleyince sol on kapidaki hoparlorden ses geldigine kanaat getirdim. Anacak muzigi kapatip biraz daha dikkatli dinleyince ara ara gelen patlak hoparlor sesinin aslinda on tavan lambasinin hemen onunde bulunan ve on cama dogru uzanan izgara seklindeki plastik parcadan geldigini anladim. Valla parcayla tavan arasina kagit sikistirmistim o an, aradan 3 ay gecti hala o sekilde duruyor. Arabami gercekten begenerek aldim ancak son donemde yasadigim ozellikle motor arizasi uyarisiyla ilgili problem marka konusunda benim de kafamda "acaba" gibi bir soru isareti yaratmadi degil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |