![]() |
|
3008 dijital gösterge ayarları hakkında (çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kngkeskin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kngkeskin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2018 Saat 11:28 |
Arkadaslar herkese selam. Yeni kasa 3008 sahibiyim. Dijital ekranda goruntu ile ilgili yer değiştirme yapmak istiyorum ama nereden yapabileceğimi bulamadım. Kendi isteğine göre şekillendirme yapan arkadaşlar bana yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Teşekkürler şimdiden
![]() Düzenleyen kngkeskin - 20 Mayıs 2018 Saat 23:04 |
|
3008 bluehdi GTline 2017
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam başka bir konudan alıntıdır.
![]() araç ayarları içerisine giriyoruz seçenekleri tıkladıktan sonra 'ön panel'' içerisine girip, i cockpitte istediğimiz ikiliyi yanyana getirebiliyoruz.
Ancak farklı bir bilgi ekranı yok, örneğin kullanılan tork gücü ya da G kuvveti seçenekleri yok. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
kngkeskin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kngkeskin
![]() ![]() ![]() ![]() |
cok teşekkür ederim benim kastettiğim ekrandaki şekilleri, varolan 5 farklı mod dışında kendi isteğime göre şekillendirme k ama nasıl yapacağımı bir turtü bulamadım. Dediğiniz menüden deneyeceğim. Sağolun
|
|
3008 bluehdi GTline 2017
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kngkeskin
tesekkurler ilginiz için
|
|
3008 bluehdi GTline 2017
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kngkeskin
Arkadaşlar sorun çözüldü @cyalman arkadaşım sağolsun. Öncelikle ona ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
|
|
3008 bluehdi GTline 2017
|
|
![]() |
|
cyalman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2018 Konum: Istabul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
rica ederim kazasız belasız cezasız günler.
|
|
'00 Focus Hb
'11 Fiat Punto Evo '14 Focus Sedan '14 VW Passat Highline '17 3008 Allure Elagance 1.6 bluehdi Otomatik |
|
![]() |
|
ibrusta ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2019 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Keşke sorunu nasıl çözdüğünüzü buraya da yazsaydınız. Bir mağdurun daha işi görülmüş olurdu :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |