![]() |
|
206 pulus |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aspava ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1962 Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: B.paşa kocatepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2010 Saat 09:30 |
yeni 206 aldım. jantları 14. 15 yapcaz. ama ustalar diyorkı ön takım çabuk bozulur ayrıca garatiden çıkar diyorlar siz ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
garantıyle alakalı durumu hıc duymamıstım. bır telefon acıp servıse danısabılırsın. yalnız 14 ten 15 e gecınce lastık yanagı alcaldıgından lastık daha sert oluyor ve dolayısıyla dogal olarak on takım daha cabuk bozuluyor. ama bu "daha cabuk" kelımesı cok degıskendır yanı. sonucta 17" ıle gezende on takım bozuyor 14" le gezende. su varkı oncelıkle aracı duzgun kullanmak lazım. bunun harıcınde 14"ten 15"e gecmek benım gozumde en fazla %15 daha erken bozulma yasatacagını dusunurum. tabı bu esnada aynı kullanım sartları oldugunu dusunuyoruz. yoksa 17" ıle devamlı duzgun yollarda kullanın. bırde 14" ıle bozuk yollarda kullanın. 14" te on takım daha cabuk bozulurr. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu arada tanısma konusu acarsan senı tanımıs oluruzzz
|
|
![]() |
|
aspava ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1962 Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: B.paşa kocatepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.yaş.49 ist bayrampaşa turızmde otobüs şöförüyüm
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aramıza hoşgeldiniz?
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Hoşgeldin Aspava, Aracın hayırlı olsun kazasız belasız inşlh. Benım bıldıgım jant lastık degısımınden araç garanti dısı kalmaz.Hem bı konuda aydınlatmak ıstıyorum sızı... Mesela dıyelım teyıbı dısarıda degıstırdınız o zaman sadece teyıbın aksamı garantı dısı kalır. farı degıstırdınız dıyelım sadece farın kısmı garantı dısı kalır . bu hafta ben de yenı ogrendım bunları yanı ufak bır hatadan dolayı komple aracı garantı dısı bırakmıyorlar. Bırde bana sorarsanız 16'' taktır dedım dusunmeden... Parayı bulursam ve bende taktıracam hemen :))) Tekrar hoşgeldınız...
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
ugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
aracın garantiden çıkmaz da ama ustan doğru demiş öntakımların biraz hada erken aşınır aşınan parçalar garantiye girmez kullanıcı hatası derler bazen iyi bir çukur bile 0 kilometre aracının ön takımlarını bozar bunun garantisi olmaz ince yanak bir lastikle yolun bütün hissetmediğin bozukluğunu hissedersin esneme az olur haliyle lastik basıncın da artacaktır çok dikatli kullanırsan bişe olmaz ama çukursuz düz yol pek yok lastik yanak kalınlığı konforu arttırır zaten süspansiyolar çok sert güzel görüntüden başka bi işe yaramaz.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar kararımı verdim. sadece jantı degişcem inşallah orjinalini bulurum.bugun ne vatan cad. ne sanayı heryeri gezdim.orjinal 5 kolu jant bulamadım.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar bana 14 inç jant ne önerirsiniz araba beyaz modelini birde nerde bulabilirim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |