![]() |
|
3008 model aracimdaki eksiklerim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
VahapOrhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2016 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VahapOrhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2016 Saat 22:30 |
Herkeze Merhaba arabami ayin 7 sinde aldim bir cok eksigini bilerek bana eksiklerimi tamamlamak icin yardimci olursaniz sevinirim. 2011 model 3008 imin bagajdan baslayarak 1. hareketli bagaj tabani
2.bagaj sol taraftaki seyyar aydinlatma 3. Arka yolcu koltuklarinin on zemindeki gizli bolmelerin kapaklari. 4.sürücü tarafi cam ve ayna kumanda paneli 5. On cam sag taraf cita eksik 6. Arka spot sağ 7. Arka sis fari sol 8.on tampon ve sag sol yan paneller Arabam siyah rek bu eksiklerimi gidermek istiyorum peyder pey yardimci olabilirseniz memnunolurum |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üstad istanbuldaysanız çıkmacıları ziyaret edin derim zira en hesaplı çözüm.
iyi bayramlar.
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
VahapOrhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2016 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VahapOrhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Istanbuldayim ama bildik cikmacilar varsa onerilerilerinizi beklerim
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
bostancı sanayide bol bol peugeot parçası bulabilirsin hocam maslakta da birkaç çıkmacı var ama ben aradığım parçaları bostancıdan temin ediyorum.
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VahapOrhan
10 numara bostanci sanayi bana uyar onerebileceginiz dukkan varmi peki hocam
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
İkitelli atatürk sanayi sitesine bakabilirsiniz
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ikitellide efe var 05313636766 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |