Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Yararlı Dökümanları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Araçtaki Plastik Aksamları Parlatmak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Araçtaki Plastik Aksamları Parlatmak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
candanxyz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı candanxyz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2014 Saat 09:14
Benim önerim oto boyacıya git tampon bantları ve kapı çıtalarını aynalar sana kalmış metalik siyaha boyatmak istiyorum de maximum 100 tl teklif et boyandığı zaman araba evrim geçirmiş olacak.
Ben boyattım söylemediğim arkadaşlarım sen tamponlara ne yaptın böyle ne var bunlarda diyenler oldu.(kapı kollarınıda unutma)
ilacını da verirse atma falanda yapmaz en kalıcı ve en etkileyici çözüm bu.
''Bay Z''
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı candanxyz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2014 Saat 09:16
Orjinalini yazan: arachnid arachnid Yazdı:

bence kalıcı kesin çözüm boyatmak. hepsi gelip geçici. bi kaportacı arkadaş kendi 206sını boyamış (piyano black) harika duruyordu.

işte Aynen bu piano black.
''Bay Z''
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı candanxyz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2014 Saat 09:18
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Ben ozaman bu jant temizleyicisiyle dıkkatlıce temızlıyım çunku kaportaya zarar verır o ilaç bakalım sonuç ne olucak ardındanda güzel bir plastık parlatıcıyle parlatıyım ıstedığım goruntu eskı halı azda olsa geri gelırse başka ışlem uygulamam.piano black işine gelınce gerçekten benımde hoşuma gidiyor ama bu aracın rengı ve modıfıkasyonlarına dış gorunuşune bağlı aracım orjinal çelık dışında modıfıkasyon yok hiç şımdı tutupta piano black yaparsam olmaz sırıtır aracın dığer halıyle tamamlanması lazım goruntunun.O yuzden temızleme ışıyle sonuç alamazsam mat sıyah sprey boya ile boyarım komple teşekkurler herkese cevapları ıçın ...

O zaman mat boya
''Bay Z''
Yukarı Dön
scorpion_enis Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı scorpion_enis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2014 Saat 14:01
Yukarı Dön
ahmed206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmed206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2014 Saat 14:16
Orjinalini yazan: msk_sansal msk_sansal Yazdı:

maguiars ürünlerini bir deneyin derim. çevremde kullanan arkadaşlar var çok memnunlar.  hem araç içi hem kaporta için iyi ürünler.  

bir ara araştırdım bu markayı çok duydum.

Fakat ben Auto Glym kullanıyorum ondan çok memnunum. Boyasız ayakkabı süngeri ile sürüyorum.

Yukarı Dön
ahmed206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmed206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2014 Saat 14:19
Orjinalini yazan: scorpion_enis scorpion_enis Yazdı:

cabrio araç kullandıgımda dolayı cok ürün denedim plastik aksamları güneşten koruyup parlaklıgını sağlamak için en etkili kalıcı olan denediklerim içinde turtle wax f21. şuanda onu kullanıyorum cokta memnunum. bi dene istersen
Ya aynısından bende var ama sanki tarihi geçmiş gibi çok da etkili bir şey değil. Fakat ben iç mekan için arada bunu kullanıyorum. Dış yüzeyler için biraz daha yağlı bir ürünüm var Auto Glym marka...

Ayrıca çellik jantlar için  iron-x tavsiye ederim.
Camlarınıza da g-tecnic g1- g2 uygulayın silecek fazla kullanmazsınız.
Yukarı Dön
scorpion_enis Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı scorpion_enis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2014 Saat 14:22
Orjinalini yazan: ahmed206 ahmed206 Yazdı:

Orjinalini yazan: scorpion_enis scorpion_enis Yazdı:

cabrio araç kullandıgımda dolayı cok ürün denedim plastik aksamları güneşten koruyup parlaklıgını sağlamak için en etkili kalıcı olan denediklerim içinde turtle wax f21. şuanda onu kullanıyorum cokta memnunum. bi dene istersen
Ya aynısından bende var ama sanki tarihi geçmiş gibi çok da etkili bir şey değil. Fakat ben iç mekan için arada bunu kullanıyorum. Dış yüzeyler için biraz daha yağlı bir ürünüm var Auto Glym marka...

Ayrıca çellik jantlar için  iron-x tavsiye ederim.
Camlarınıza da g-tecnic g1- g2 uygulayın silecek fazla kullanmazsınız.

ben diğer denediklerimde çok aşırı parlak geldi bana oyuzden bunu sevdim bu mat parlak diye geçiyor. belkide kullandıgım yuzey rengini kaybetmeden kullanmıs oldugum için bana daha iyi gelmiş olabilir. camlarda g1 kullanıyorum bende ama bitti suan aracı m21 yaparken m21 i en son kalan süngeri camlarda gezdirmem bile yetiyor su kayganlıgını saglamak için :) jantlara artık girişmiyorum cok ayrıntılı boyanıcak çünkü :)
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2014 Saat 15:50
Nısan ayı ıçersınde pasta cila işlemiyle bırlıkte boyayan varsa yaptırcam valla piono black çok guzel ama kendı aracımda ıtıcı olucağını dusunuyorum sprey boyayla kendımde yaparım ama professıonal bır ış olması gerektiğini düşünüyorum görüntü açısından bakalım lastık parlatıcı ıle parlatıyorum çok guzel oluyor ama ıslanınca veya 3-4 gun sonra tozlanınca etkısını kaybedıyor bazı yerlerde dökülmelerde var güneşten renk atmaları su lekeleri bakalımkısmet fıkırler ıçın teşekkürler :)
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
senalcay Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı senalcay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2015 Saat 09:09
plastik ve lastik aksamda hem parlak hem de yeni gibi bir görünüm için SİLİKON SPRAY (Berner-Würth-Sonax gibi markaları tercih edin)kullanın .Temizler ve bakımını yapar sertleşmesini önler.

Yukarı Dön
rzy.dnz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rzy.dnz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2015 Saat 10:53
En guzeli ve sagliklisi boyamak siyah istiyorsan bi kutu siyah sprey boya citalar icin yeterli yakin zamanda boyanin atmamasi icinde ayni sekilde sprey vernikler var uzerine bikac katta vernik attinmi en az 1 yil rahat rahat kullanirsin hem maliyet ucuz hem saglikli bide bi okadar zevkli ugrasmasi ;)
Yukarı Dön
Akko Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
SPONSOR FİRMA

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Akko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2015 Saat 13:34
slm arkadaşım ben akko otomativ boya koruma ve yenileme yetkilisi sinan würth dıs plastık yenileme ürünü var ben servisimde kullanıyorum çok etkili tavsiye ederim
Akko Otomotiv - Cam Filmi, Boya Koruma, Detaylı Temizlik ve Araç Kaplama

Maslak Atatürk San. Sit. 1. Kısım 42 Sk No : 145
Maslak - İSTANBUL

Tel : 0212 346 36 29
Gsm : 0507 789 03 25
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2015 Saat 18:06
Orjinalini yazan: Akko Akko Yazdı:

slm arkadaşım ben akko otomativ boya koruma ve yenileme yetkilisi sinan würth dıs plastık yenileme ürünü var ben servisimde kullanıyorum çok etkili tavsiye ederim

Tavsiyeniz için teşekkürler bir profesyonelden böyle bir tavsiye almak gerçekten güzel mutlaka denenmeli diye düşünüyorum.
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
sonerkyl Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sonerkyl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2015 Saat 15:26
würth'tün ürünü kendi sitesinde 40 küsür tl + kargo 45 felan 
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.
Yukarı Dön
sezar206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
18 - Haziran - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sezar206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2015 Saat 02:51
Guzel koju olmus yararlaniriz insallah. Tsk.
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 8168 1 muhsintekin
konu icon Tanışma son mesaja git 2 0 Nazif Kılıç
konu icon 2. Sahibinden Temiz ve Bakımlı 2003 Model 206 son mesaja git 103 0 muzo
konu icon Peugeot 208 (1. seri) 1.5 BlueHdi Yağ Önerisi son mesaja git 8218 3 mustgok
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 24925 14 Bilal ALTINER
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 97204 590 Kasım4284
konu icon 2012 model 508 far ampül değişim son mesaja git 14430 3 zaferçinar
konu icon eski kasa 508 son mesaja git 291 1 zaferçinar
konu icon 308 1.6 HDi Yağ Önerisi son mesaja git 1295 0 alperyacan
konu icon Otomatik şanzıman vites atma arızası son mesaja git 1569 0 Zeynepk
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 5783 6 Optimus Prime
konu icon Tanışma: Merhabalar son mesaja git 3 0 DieAnotherDay
konu icon yakıt tüketimi 30L son mesaja git 3137 1 407muhendisi
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 2563 0 Courage
konu icon Stop halinde iken silecekler ve farların çalışması son mesaja git 9782 4 C4for
konu icon 2011 5008 vites kutusu arızası(çözüldü) son mesaja git 62959 25 Ahmet Altaş
konu icon Yağ Kaçağı son mesaja git 4210 0 Mental
konu icon P0238 veya P0069 hatası alıyorum son mesaja git 5683 1 Yollcu28
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 6649 2 Emre 308 2016
konu icon 508 Start-Stop Arızası P1A9C son mesaja git 6515 3 ukooku
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 FEBRUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ahmet Altaş 3
407muhendisi 2
zaferçinar 2
muhsintekin 1
C4for 1
Courage 1
DieAnotherDay 1
Optimus Prime 1
Zeynepk 1
alperyacan 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English