![]() |
|
Kış lastiği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2015 Saat 01:34 |
Merhabalar,geçen yıl ön lastiklerime ultragrip 9 lastik aldım.Arkalarda efficientgrip compact yazlık lastiklerim mevcut.Şimdi ultragripi arkaya alıp önlere nokia wrd4 almayı düşünüyorum acaba bir sorun yaşar mıyım?Yoksa İlla ultragrip 9 u mu almam gerekir?Bir de Nokia ı arkaya mı koymam gerekir?Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok bir problem olacagını zannetmiyorum.
Düzenleyen sonerkyl - 08 Aralık 2015 Saat 09:10 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
jackalizm58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç bir problem olmaz ebatlar aynı olduktan sonra fakat ikisi yumuşak ikisi sert olursa sadece konfordan biraz ödün vermiş olursun oda sürekli uzun yola cıkıyorsan yoksa şehir içinde hissetmezsin bile
|
|
--yiğido--
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Ultragrip 9 lar gecen yil 120 tl civarinda satış fiyatı vardı şu an 150 tlden daha düşük yok o sebeple nokian wrd4 dusunuyorum.
|
|
![]() |
|
jackalizm58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
kardeş bütçene hangisi uygunsa onu al yeniyi öne tak eskileri arkaya tak kullan bi sıkıntı olmaz
|
|
--yiğido--
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bence almısken takıma uydur
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Sıkıntı olmaz ama bencede takım olması daha iyi yeni alınıyor sonuçta.Ancak fiyat nasıl uyuyorsa tabi kış lastiği sonuçta amacı belli fazla incelemeye gerek yok.Demek istediğim kış lastiğinin daha önemli unsurları var dikkate alınması gereken bunlar 2.plan bana göre.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bir sorun yaratır mı gökhan bey?siparişini vermiştim ama iptal edebilirim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
sercan ben hafta sonu kuzenime nokia wr-d4 205 55 16 lastikleri taktırdım. ilk izlenimlerim aracın konforu hissedilir bir şekilde arttı araç 2012 toyota auris d4-d aracın üzerindeki lastikler bitikti zaten frenleme kuru zeminde gayet başarılı abs devreye girmedi hiç baya bir zorladım ses düzeyi baya hoşuma gitti çok rahatsız edici bir ses duyamazsınız. tanesinide 188 tl aldık hepsiburadan.com dan üretim tarihleri 2015 43 hafta idi rus üretimi. kısacası sana problem yaşatmaz ama belki biraz gezinmeye sebep olabilir. onuda çok fark edilmez zaten dediğine göre geçen kış önleri kar lastik arkalar yazlık kullandın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Abi,ablamın aracına da wr d4 aldık ben de çok beğendim ancak kafamı kurcaladı almışken 4 ü de takım olsun dedim ultragrip 9 aldım hepsiburada da wrd4 132 tlydi ben kolayoto dan ultragrip 9 u 154 tlye almış bulundum.
|
|
![]() |
|
bir yada 2 hafta önce kolay otoda 130 tl idi ne hemen kar yağınca zamı yapıştırıyorlar.
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Ben de geç kaldım biraz ondan oldu abi teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
hocam ben ultragrip 9 u aldım 4 tane 517 tl kolayoto.com sitesinden bi göz at istersen.
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Zamlanmış sanırım hocam,ben 154 tl ye aldım tanesini ancak 2014 üretimi (32.hafta ve 44.hafta)yolladılar.İadesiyle uğraşmak istemediğimden dolayı götürüp taktırdım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |