![]() |
|
Araçtaki Plastik Aksamları Parlatmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim önerim oto boyacıya git tampon bantları ve kapı çıtalarını aynalar sana kalmış metalik siyaha boyatmak istiyorum de maximum 100 tl teklif et boyandığı zaman araba evrim geçirmiş olacak.
Ben boyattım söylemediğim arkadaşlarım sen tamponlara ne yaptın böyle ne var bunlarda diyenler oldu.(kapı kollarınıda unutma) ilacını da verirse atma falanda yapmaz en kalıcı ve en etkileyici çözüm bu.
|
||
''Bay Z''
|
||
![]() |
||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
|
işte Aynen bu piano black.
|
||
''Bay Z''
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
|
O zaman mat boya
|
||
''Bay Z''
|
||
![]() |
||
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
cabrio araç kullandıgımda dolayı cok ürün denedim plastik aksamları güneşten koruyup parlaklıgını sağlamak için en etkili kalıcı olan denediklerim içinde turtle wax f21. şuanda onu kullanıyorum cokta memnunum. bi dene istersen
Düzenleyen scorpion_enis - 28 Şubat 2014 Saat 14:02 |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bir ara araştırdım bu markayı çok duydum. Fakat ben Auto Glym kullanıyorum ondan çok memnunum. Boyasız ayakkabı süngeri ile sürüyorum. |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Ya aynısından bende var ama sanki tarihi geçmiş gibi çok da etkili bir şey değil. Fakat ben iç mekan için arada bunu kullanıyorum. Dış yüzeyler için biraz daha yağlı bir ürünüm var Auto Glym marka... Ayrıca çellik jantlar için iron-x tavsiye ederim. Camlarınıza da g-tecnic g1- g2 uygulayın silecek fazla kullanmazsınız.
|
||
![]() |
||
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
ben diğer denediklerimde çok aşırı parlak geldi bana oyuzden bunu sevdim bu mat parlak diye geçiyor. belkide kullandıgım yuzey rengini kaybetmeden kullanmıs oldugum için bana daha iyi gelmiş olabilir. camlarda g1 kullanıyorum bende ama bitti suan aracı m21 yaparken m21 i en son kalan süngeri camlarda gezdirmem bile yetiyor su kayganlıgını saglamak için :) jantlara artık girişmiyorum cok ayrıntılı boyanıcak çünkü :)
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Nısan ayı ıçersınde pasta cila işlemiyle bırlıkte boyayan varsa yaptırcam valla piono black çok guzel ama kendı aracımda ıtıcı olucağını dusunuyorum sprey boyayla kendımde yaparım ama professıonal bır ış olması gerektiğini düşünüyorum görüntü açısından bakalım lastık parlatıcı ıle parlatıyorum çok guzel oluyor ama ıslanınca veya 3-4 gun sonra tozlanınca etkısını kaybedıyor bazı yerlerde dökülmelerde var güneşten renk atmaları su lekeleri bakalımkısmet fıkırler ıçın teşekkürler :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
senalcay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
|
plastik ve lastik aksamda hem parlak hem de yeni gibi bir görünüm için SİLİKON SPRAY (Berner-Würth-Sonax gibi markaları tercih edin)kullanın .Temizler ve bakımını yapar sertleşmesini önler.
|
||
![]() |
||
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
|
En guzeli ve sagliklisi boyamak siyah istiyorsan bi kutu siyah sprey boya citalar icin yeterli yakin zamanda boyanin atmamasi icinde ayni sekilde sprey vernikler var uzerine bikac katta vernik attinmi en az 1 yil rahat rahat kullanirsin hem maliyet ucuz hem saglikli bide bi okadar zevkli ugrasmasi ;)
|
||
![]() |
||
Akko ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2015 Konum: Maslak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
|
slm arkadaşım ben akko otomativ boya koruma ve yenileme yetkilisi sinan würth dıs plastık yenileme ürünü var ben servisimde kullanıyorum çok etkili tavsiye ederim
|
||
Akko Otomotiv - Cam Filmi, Boya Koruma, Detaylı Temizlik ve Araç Kaplama
Maslak Atatürk San. Sit. 1. Kısım 42 Sk No : 145 Maslak - İSTANBUL Tel : 0212 346 36 29 Gsm : 0507 789 03 25 |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Tavsiyeniz için teşekkürler bir profesyonelden böyle bir tavsiye almak gerçekten güzel mutlaka denenmeli diye düşünüyorum. |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
würth'tün ürünü kendi sitesinde 40 küsür tl + kargo 45 felan
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Guzel koju olmus yararlaniriz insallah. Tsk.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |