![]() |
|
kauçuk paspas tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emre8083 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2020 Saat 12:18 |
Herkese merhaba, uzun yıllar fiat punto kullandıktan sonra iki gün önce 2017 dizel otomatik active plus versiyonunu alarak aranıza katıldım. Umarım konuyu doğru yere açıyorumdur. Aracıma kauçuk paspas ve bagaj havuzu almayı düşünüyorum internet üzerinden şu linkteki ürünü sipariş ettim ancak araca uymadı. bende sizlere bir sorayım istedim. Önerebileceğiniz havuzlu paspas ve bagaj havuzu var mıdır? Birde camlarda film veya karartma yok ancak araca bindiğimde sanki camlar biraz kahverengi gibi duruyor. Yani eski aracım gibi dışarısı tam aydınlık görünmüyor ön cam dahi bu şekilde bunun sebebi ne olabilir? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |