![]() |
|
1.6 hdi motor yag ve filtre degisimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2010 Saat 21:55 |
once malzemelerle basliyalim dilimizin dondugunce
yag filtresi , yag, kucuk kuvet ,kriko,duz tornavida, ingiliz anahtari yada bir takim anahtar edinin her yerde isinize yarar ![]() ![]() rahat calismak icin aracimizi kaldirip ayaklarlada destekleyerek kendimizi guvene aliyoruz ![]() ![]() aracimizin alt korumasini sokuyoruz 8 adet vida tutuyor ![]() yag kapagini gevsetiyoruz ![]() kartel altindaki yag vidasini sokuyoruz ve eski yagimiz bosalmaya basliyor ![]() ![]() ![]() daha sonra hava filtresinin plastik giris ve cikis borularini sokuyoruz rahat calisa bilmek icin ![]() ![]() ![]() daha sanra yag filremizin kapagini sokuyoruz filre kapaktan cikarmak icin kapagi sabit tutup filtreyi diger yone cekin vidali degil cevirmekle cikmiyor ![]() ![]() ve yeni filtremiz taktiktan sonra geri topluyoruz ve son olarakta 5W40 numara yagimizda 3,5-4 litre koyarak islemi tamaliyoruz ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
just307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel ve faydalı bir çalışma eline sağlık ve paylaşım için tşkler |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Guzel paylasimdida bazi resimler olmus bi dahaki degisime onbin km den fazla var eksik resimleri o zaman tamamlariz artik kusura bakmayin
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
güzel paylaşım faydalıda
|
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkiyede neden yok 1.6 hdi 206 ? 206 da 1.6 hdi keyfini yaşamak isterdim.
|
|
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Teşekkürler...
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
just307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
bende 60 bin bakımını yaptırdım aracımın,birebir başında durdum izledim, yetkili serviste izleme şansım olmuyordu ama bu kez baştan sona takip ettim, bir sonraki bakımı kendim yaparım artık ;) ama hava filtresini değiştirmek baya zahmetli olacak gibi. |
|
![]() |
|
ADM ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Aralık - 1991 Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
ewt ya hava filtresı çok zor ya sökmek takmak..
|
|
HED
538 669 43 80 |
|
![]() |
|
bana cok basit geliyor hatta en basiti neyse bir boslukta nasil sokulup takilacagini resillerle birlikte eklerim
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Emeğine sağlık değerli kardeşim süper bi paylaşım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |