![]() |
|
301 istop etme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamisolmaz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2019 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mamisolmaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2019 Saat 23:11 |
s.a 2016 301 mevcut araç kalkışta istop ediyor ve yolda giderken 80 km hızı geçtiğinde özellikle yağmurlu havalarda araç savurma yapıyor sanki lastik kopacak gibi bilgisi olan yardim edebilirmi lutfen
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aramıza hoş geldiniz muharrem bey. Aracınız bir çok renta car firması tarafından kullanılan bir model. Aracınız onlardan birimi bilmiyorum.
Yeni aldıysanız detaylı bir şekilde kontrol ettirin. Araç yeni olduğundan servis kayıtlarına baktırın. Belki servislerin bazı araçlara uyguladığı bazı kampanyalar vardı. Onlara denk gelebilirsiniz. Eğer böyle birşey yakalama şansınız olmazsa, forum içinde istanbul için önerilen bazı ustalar var. Onlardan birine aracınızı gösteriniz. Bu sorunlar, araca bakılmadan söylenecek çözümler içermez. Bir çok sebebi var diye düşünüyorum. Size istanbul dan yardımcı olacak forum arkadaşları vardır diye tahmin ediyorum. Şimdiden kolaylıklar dilerim
|
|
![]() |
|
Mamisolmaz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2019 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mamisolmaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler aracı alalı 60 70 bin km oldu 1 2 sefer böyle bisey yaptı sencar arabası değildi galeriden aldım yakın arkadaşımdan yeni böyle bisey yapmaya başladı birde debriyaja basmadan ayağımı üstüne koydugumda titreme var ekstradan araç savurma yapıyor özellikle yağmurlu havada 80 i geçtiğimde sanki lastikler kopucakmis gibi savuruyor benimde başıma yeni geldiği için bu olaylar bilgi almak istedim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |