![]() |
|
308 1.2 Puretech Hata Kodu. P 1032 66 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onderyksl ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onderyksl
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2020 Saat 00:25 |
Öncelikle merhabalar yeni 308 aracımla aranıza katıldım. İsmim Önder. Araçta bazı sıkıntılar yaşıyorum ve bir türlü cevap bulamıyorum belki aranızda bu sorunları yaşayan arkadaşlar olabilir. Aracım 2015 1.2 puretech eat6 modelinden. Aracım P 1032 66 Kıvılcım öncesi otomatik ateşleme hatası veriyor. Araçta vites geçişlerinde titreme performans düşüklüğü vuruntu ve gaza yüklenildiğinde beyaz duman atma gerçekleşiyor. Herhangibi arıza ışığı yakmıyor araç. Yetkili servis direk motoru açmamız lazım büyük ihtimalle motor değişimi olcak bununda maliyeti 64 bin tlcik dedi. Merak ettiğim 95 bin km deki araç nasıl yağ yakar. Birde bu motorda hiç birşekilde tamir olmuyormuş direk değişim oluyormus bu dogrumudur. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum baya zor duruma düştüm... Şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk çıkan versiyon prutechlerde üretimden kaynaklı problem vardı hocam bir çok aracın motorunu ücretsiz olarak değişim yapıldı servislerde. bence peugeot türkiye ile bunla iligili arayıp bilgi alabilirsiniz. tabi aracın yetkili servise en son ne zaman gitmiş o önemli. motor yapılır ama randuman vermez. 2017 sonrası modellerde sıkıntı yok bildiğim kadarı ile
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
onderyksl ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onderyksl
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim ozaman tek çözüm sıfır sandık motor 👍
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malesef öyle gözüküyor hocam. rica ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |