![]() |
|
Hotmail adresi kullanan üyelerimizin dikkatine |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2015 Saat 17:53 |
Kısa bir süredir sunucumuz üzerinden hotmail.com outlook.com vb. microsoft uzantılarına mail gitmiyordu. Forum üzerinden gelen mailleri Dur, bu güvenli (önemsiz değil) linkine tıklayarak gelen kutusuna taşımanız forum üzerinden gelen yanıtları anında görüntülemeniz için önemlidir.
Takip etmek istemediğiniz konular için gelen mailde takibi bırakmak için link bulunmaktadır. İlginize teşekkürler |
|
![]() |
|
tarantula_tr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BBen yeni üye oldum baya bekledim mailiniz çok geç geliyor .daha sonra junk kutusuna dustu ,birde yeni üye ol dediğimde sürekli hataya geçiyor cep telefonundan internete gidiyorum kullandığım tarayıcı firefox
|
|
![]() |
|
tarantula_tr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde yeni ue olanlar kendini tanıtması gerekiyordu öyle bir yazı okudum tesekkurler kolay gelsin
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok üye ve konu olunca her konuya gelen cevaplarda yazan üyelere gittiği için hotmail blackliste almış dün anca çıkarttım. Artık konulara gelen cevaplara sadece site üzerinden bakabileceksiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |