![]() |
|
307 direk hoparlör bağlama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hozer33 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2017 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2017 Saat 12:01 |
ses sistemi olmadan direk oval hoparlör bağlamak istiyorum, arkaya bağaja , teyip çıkışına zarar verirmi veya performansı nasıl olur merak ediyorum ,2 hoparlörü ön kapı veya arka kapı hoparlörünü iptal edip kabloyu uzatıp arkaya bağaja bağlamak istiyorum. yaptıran arkadaşlardan yardım istiyorum.
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kapı hoparlörlerini iptal edip pandizota oval koymayı düşünüyorsunuz ?
verimsiz olacağını düşünüyorum. Açıkçası anlamsız da :)) Kapı hoparlörleri yerinde durmalı onlar orda güzel. |
|
![]() |
|
hozer33 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2017 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kapı hoparlörü kalacak sadece kablo bağlantısını arka bagaj kısmını koyacagım hoparlöre baglıycam
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pardon o zaman. Teyp hepsini beslemeye yeter mi bilemiyorum. Yetse de yine pek verimli olmayacağını düşünüyorum. Daha bilgili arkadaşlar daha detaylı ve net bilgi vereceklerdir. Ben amfi ile desteklenmesi gerektiğini biliyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |