![]() |
|
407 (RD4) için mp3 çalar ve aux in |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Serviste ya da program olan birinde. Benim ihtiyacım yok. Uyuyorsa sana kablo yollayım kargo ile. Çinden bak fiyatına, kargo en fazla 10 tutar. Fiyat Denk geliyorsa göndereyim sana.
|
|
![]() |
|
eymengokhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2017 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eymengokhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam özel mesaj yolladim
|
|
![]() |
|
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mobilden giriyorum hiç görmedim mesajı hocam kusura bakmayın. Şimdi mesaj attım. |
|
![]() |
|
eymengokhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2017 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eymengokhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
estagfurullah hocam cevap attim mesajiniza Düzenleyen eymengokhan - 23 Kasım 2017 Saat 23:39 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |