![]() |
|
KARŞILAŞTIRMA YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
roland_garros ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2014 Konum: edirne-kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı roland_garros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2014 Saat 23:43 |
Arkadaşlar şuan aracımdaki teybim sony, ve 230 civarında sıfırı, ikinci eli 150tl ediyor, satıp pioneer ın yeni bi teybi var onu mu alsam kararsız kaldım hangisi daha iyidir ? pioneer sub çıkışlı sıfırı 150 tl link veriyorum bakıp yardımcı olabilirmisinz ?
SONY CDX-GT620U : Parlak mavi aydınlatmalı bilgi paneli ile zarif tasarım CD sürücünün ödün vermeyen sesi ve daha fazla dayanıklılığı için DRIVE-S 45x4W S-MOSFET amfi camları sarsan bir güç ve azaltılmış bozulma sunar CD/CD-RW/mp3/WMA/ATRAC (yalnızca USB'den)/AAC oynatma Kolay dijital müzik oynatma için USB giriş RCA SUB ÇIKIŞLI
Net ve okunabilir oynatma bilgisi için 13 segmentli LCD ekran Taşınabilir müzik çalarınızın doğrundan bağlantısı için ön AUX?Girişi 7 farklı moda kadar ve inanılmaz oynatma için EQ3 Stage II / DSO amfi Ekstra ses berraklığı için Digital Music Plus 3 ön çıkış PİONEER MVH-150UB KOYACAĞIM SES SİSTEMİ : JBL GTO 6508C 16CM MİD JBL GTO 508C 13CM MİD JBL GT4-12 30CM SUB XETEC 172.5 ANFİ |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat harbiden çok iyi. Ben bi kaç ay önce bt olmayanını 200 liraya almıştım ve iyi demişti herkes
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
sony daha yumuşak çalar, temiz ses verir. pioneer daha parlak çaldırır sistemi, özellikle bass konusunda iyidir. iki anaünitenin de 2 rca çıkışı var. bence değişikliğe gidilecekse bari 3 rca çıkışına sahip bir anaünite alın ki değişiklik tam amacına ulaşsın. çünkü 5kanal amfilerin 3 tane amfi girişi vardır.
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
roland_garros ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2014 Konum: edirne-kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı roland_garros
Önerdiğiniz bir marka varsa yazabilirmisiniz
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
tüm modellere hakim değilim. ama özelliklerinde 3 rca pre out yazanlar olabilir. benim bildiklerim pioneer x7550, x8550, x9550 ... ben deh x.... serisini biliyorum bundan başka serilerinde de 3rca pre out olanlar vardır..
|
|
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6000 serisi ve üzeri 3rca lı ama bu değişebiliyor. 3 RCA tavsiye edeirm ben de. Fark ediyor. BAssı ve hoparlörleri birbirinden ayırııp bass kontrol olmadan teyp üzeirnden kontrol edebiliyorsunuz.
Aynı amfi bende de var. Cİdden çok güçlü bir amfi sadece çok yüklenirseniz çabuk ısınıyor. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
ali, x6550de 2rca var diye gösteriyor. 6000 serisi dahil değil sanırım 3rca sınıfına..
|
|
|
![]() |
|
yeni serilerde 2ye çekmişler abi. 6550bt var corsaya taktım. En uygun bluetooth ve mixtraxlı teypti. Onda 2 rca vardı. Ama eski seri 6350lerde 4v 3rca oluyordu. Artık biliyorsun teybi outputdan ziyade mixtrax-bluetooth-hdradio için fln alıyorlar. 3 sene önce 400tl verip 9350 aldığımı bilirim 3rca dışında esprisi olmayan bir cihaz ama ses çıkışlarına hayranım. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Doğrudur ali eski modellere hakim değilim. Ama amaç güçlü ses almaksa pioneer 3-4volt 3rca çıkışlarını tavsiye ederim. Hatta 5-6.5volt seçenekli olanları bile var 9600mp gibi.. Mesela arkadaşın sony 2volt 2rca çıkışa sahip..
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |