|
208 renkli cam |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Burak1910
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Burak1910
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2017 Saat 02:30 |
|
Arkadaşlar merhaba ankarada oturan bilir bu günlerde emniyet harıl harıl cam filmine ceza kesiyor , aracı 0 aldım ve bana verildiğinde araçta 1 numara filmler vardı ve kaskoda özellikler diye cam filmi geçiyor. Bugün etlik koşu yolunu bilen bilir orda polis çevirmesine denk geldim ve durumu anlatsamda cezayı yedik. Onaylı Renkli cam aklıma geldi fiestalarda vardı arka 2 cam renkli şekilde aceba 208 içinde 4 yan cam için varmıdır
|
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Arka yolcu ve bagaj camına karışma hakkı artık yok diye biliyorum. Ön yolcu taraflarından rahatça görünür şekilde filme takılmamaları gerekiyor. En ön camda ise 0.5 bile yasak. Benim bilgim bu yönde. Ayrıca fabrika çıkışı ve ruhsata işli hiç bir işleme ceza yazma yetkileri yok. |
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Burak hocam evet malesef dün baya bir araç cam flimi yüzünden ceza yedi ankara valiliği açıklamasını gördüyseniz normla en fazla araca ceza kesene ve trafikten men edene ikramiye varmış orjinal fabrika çıkışı desende nafile yazarlardı. En güzeli yetkili servise gidip aracın camlarının fabrika çıkışı böyle olduğuna dair yazı alırsanız iptal ettirebilirsiniz.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hani ceza kalkmıştı.
|
||
Aleynaboyner
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2017 Konum: Istanbul sisli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aleynaboyner
|
|
Kolay gelsin geçmiş olsun ben geçen yaz 2 tane 208 parçaladim onların bana geldiğinde bagaj ve arka camları 2 numara filimliydi. Ama tabi bana yetmiyor arabada çok uyuduğum için ben hepsini 3 numara yaptım on camda bile 1 numara film vardı şimdiki aracımdada var ama hiç bu yüzden ceza yemedim ben... geçmişler olsun
|
||
AlynbyneR
|
||
Popomundo
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Popomundo
|
|
3 numarayla ceza yemediyseniz daha yemezsiniz,arabada nasıl uyuyorsunuz 206 ların koltukları hiç rahat değil ben bir kere denedim 1 saat ya uyudum ya uyumadım her tarafım tutuldu uyunacak en iyi araba eski cherokeeler |
||
Aleynaboyner
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2017 Konum: Istanbul sisli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aleynaboyner
|
|
Benim koltuklar yani yanık yırtık ve ezik içinde 24 saat hiç uyumadan araba tepesinde gezersen her halükarda uyuyorsun bir şekilde abicim. Daha doğrusu sızıyorsun 😂😂😂😂 ben araba manyağı olduğum icin gözümgözümü açtığımda vites kolu direksiyon görmezsem huzursuz oluyorum 😂😂😂😂😂
|
||
AlynbyneR
|
||
Burak1910
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Burak1910
|
|
|
||
Burak1910
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Burak1910
|
|
|
||
Burak1910
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Burak1910
|
|
|
||
Aleynaboyner
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aleynaboyner
|
|
Ben istanbulda ikamet ediyorum ayrıca trafikte çok rezil biriyim polisler yol ver gitsin diyorlar. Cezayı kesip arabamı baglasa taksi parasını alırım onlardan biliyolar.😂😂
|
||
AlynbyneR
|
||
Popomundo
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Popomundo
|
|
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |