|
207 park ledleri sorunu ve garanti sıkıntım |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
tolgasena
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2008 Saat 12:03 |
|
selam arkadaşlar... parklara led bağladım fakat aracı durdurduktan sonra parkları da kapadıktan sonra ledler düşük bir seviyede yanmaya devam ediyor. 1 dk kadar... sonra sönüyor. şekli güzel ama neden yapar bunu anlamadım =) ekonomik mod muhabbetinden yapıyor olabilir mi? bu ilk sıkıntım... 2. de aracım 0 garanti yüzünden basamıyorum yere. yayları kestirsem araç tamamen mi garantiden çıkar yoksa sadece yaylar mı çıkar? yaylar çıktı diyelim.. yaydan n gibi bir sorun doğabilir ki garantinin önemini benimsetecek kadar??
biraz fazla soru sordum yardım edebilene teşekkür ediorm =) |
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
normalde birden sonmesı gerek herhalde bende bılmıyorum pek..
teyp taksan bile garantıden cıkıor arac.. ama adamı kafalarsan işlemleri garantıden yaparsın. sakın yayları kestırme ne o öyle şahin işi gibi.. dış görünümden anlamaz herhalde yayların değiştiğinden.. Sıfır alınca böyle oluyor işte.. garanti bitmesini bekliyorsun.. en iisi 2. el almak aracı.. Sabır edemiyorsan tak yaylarını gez dolaş bitsin garanti
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
+++++++++
|
||
kamilgulcan
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kamilgulcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
aynı led problemi bende de mevcut .. üstelik belki 24 saatten fazla düşük seviyede yanmaya devam ediyor... plaka aydınlatması ve parklarda denedim sonuç aynı... bilgisi veya fikri olan arkadaşlar yardım lütfen...
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |