|
207 1.4hdi güçlendirme? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
enesof
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2008 Saat 00:56 |
arkadaslar 207 1.4 hdi aracımın gücüne güç katmak istioyrum bunu nasıl elde edebılırm bı fıkrı olan arkadaslar yardımcı olursa sewınırım neler yapılablır anlamında..sımdıden teskkurler..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
turbo güçe güç katar :)
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
chip tunıng uygulaması yapacaksın.. 70 hp lik birden 90 hp lere cıkıyor.. kat iptal komple boru ilede bi 10 hp alırsın herhalde
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
chıp yapıcaksın tek caren bu sımdılık baska yolu yok...
|
|
enesof
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ne kadara mal olur bı chıp bı fıkrınız war mı?
|
|
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
chıp uygula daha az yakar daha iyi kacar
|
|
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence kat iptali yapma,
tekrar takmak istersen yenisini alman lazım,
ve yeniside çok pahalı,
bende c3 vardı bundan önce (olmaz olaydı)
ona yapmıştım kat iptali pekte bir faydasını görmedim açıkçası,
chıp uygula derim çok fark ediyor, ama yakıtın azalırmı bılemem yaptıran varsa söylesin. Düzenleyen ADRENALİN - 29 Temmuz 2008 Saat 14:24 |
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Chip-kat iptali-spor egsoz-blow off
|
|
enesof
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
maddıyattan bı bılgısı olan war mı neye patlar bıze bı chıp? |
|
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla geçen sene maslakta sormuştum 400-600eur arası demişti dükkanın biri,
tabi bu yaptırdığın yere ve senın pazarlık yeteneğine göre değişir bence,
mesela ben pazarlık olayından hiç anlamam
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
piyasada bir cok chip yazan yer var ama bana sorarsan chıp en son yapılacak ıslemdır herkesın yaptıgı gıbı ılk yapılacak ıslem degıl cunku (senın aracın ıcın konusmuyorum) once mekanıge gırersın mesela derecelı egzantrıgını yaparsın timing dıslını degıstırırsın port polısh ını yaparsın turbonu daha buyuk olanla degıstırırsın vesaıre vesaıre daha sonra degısen degerlere gore chıp yazdırırsın hıc bır sey yapmadan yazdıracagın chıp benım sahsı gorusum ısraftan baska bır sey degıldır cunku chıple belkı maxımum verım alırsın fakat OPTIMUM verım her zaman daha onemlıdır yinede yazdırmak ıstıyorsan chıp te 1 numara superchıps tır BEST SERVİS Muzaffer Doğrular 301 Sokak No:28 Çamdibi/İZMİR Tel: (232) 435 23 96 bilgi@bestservis.com EGE OTOMOBIL SPORLARI KULUBUNDEN DERAN IN ARKADASIYIM DE SENI GEREKLI YERLERE YONLENDIRIR SAYGILARIMLA |
|
TOLGA
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olaya son noktayı koymuşsun deran,
|
|
enesof
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
saolun arkadaşlar yardımlarınız ıcın deran abı son noktan ıcınde ayrıca tesk=)) |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |