|
307 1.6 xt yürüyünce gelen ses |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
cavit cevo
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2014 Saat 20:53 |
|
selamlar
pejo 307 1.6 xt premium 2003 model 230.000 km de aracım var.araç ilk yürüyünce ön sol taraftan gürültü geliyor ve kesiyor.ayrıca bu ses kasislere girincede oluyor.sanki fren merkezinden geliyor gibi.ön göğüslüğün sol tarfından geliyor.aynı sorunu olan varsa paylaşırmısınız dostlar. bu ses beni uyuz ediyor ne varsa indirttirecem valla |
||
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
z rot kolu bozulmustur hocam aracı kaldırıp baktırmak lazım
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
cavit cevo
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
|
|
ondan olucağına pek ihtimal vermiyorum sanki bir elektrikli motor devreye giriyor ve çıkıyor gibi
|
||
Turgay_66
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
|
hocam araç boşta çalışırken,deriyaja basın yavaş yavaş bırakın ses gelecekmi ?
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
pekmez006
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
|
|
|
||
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
||
Turgay_66
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
|
|
||
|
||
cavit cevo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
|
|
dostlar debraja basınca gelmiyor sert kasislere girincede aynı durum ortaya çıkıyor
ebd sistemi ile alakalı olabilirmiki? |
||
Turgay_66
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
|
|
||
|
||
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
|
ilk kalkışta ve kasislerde geliyor demişsin. Bana göre fren sisteminden değildir.
kasislerden sadece ön iki teker geçerken ses geliyorsa ön tekerlerdedir sorun ama arka tekerler kasisten geçerkende aynı ses geliyorsa araç kasislerden geçerken parçanın biri zıplıyordur o ses yapıyordur. |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
cavit cevo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
|
|
sanki kasislerden girince dönen bir şeye bir parça değiyor gibi ve sonra kesiyor.daha sonra aynı şekilde çukurlardan geçince tekrar ve tekrar sinir bozucu delirtecek koskaca forumda kimsenin başına gelmemiş ilginç yahu adminler de dahil
|
||
cavit cevo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
|
|
anlaşılan bilinmeyen bütün sorunlar başıma geliyo bir yardım yok mu yahu?
|
||
Pejo58
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Saat 40 Dakika önce Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
10 Yıl sonra konuyu tekrar hortlatayım. Aynı birebir problem şuan benim araçtada var. 2003 307 1.6 aracı ilk çalıştırdan sonra ilk 20-30 km hıza gelirken o sesi yapıyor. Aynı zaman da sert bir kasis ve çukurdan geçtikten sonra aynı sesi yapıyor. Sesin tarifini şöyle yapabilirim. ABS nin devreye girme sesi gibi düşünebilirsiniz . (Tırtırtır )Sol ön taraftan. Hatta bence problemde fren mekanizmasından kaynaklı gibi düşünüyorum. Ama herhangi bir arıza ışığı vs. frenlemede bir problem hiçbirşey yok. Aynı problemle karşılaşan ve çözen oldu mu konuyu açan kişi yaşıyorsa eğer nasıl sonuçlandı durum aracımı sattı acaba ? Hatta yıllar sonra o araç bana mı geldi ? :)
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |