|
3008 1.2 puretech motor arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
umitcanim
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2024 Konum: AnkaraEtimesgut Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı umitcanim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2024 Saat 20:44 |
Merhabalar herkese hayırlı günler dilerim. 2020 model 1.2 puretech 130 hp 3008 suv 50 bin kmde aracım var .
Bir keresinde hiç bir sorun yokken motor arızası dedi ve aracım çekişten düştü ve 2 inci vitesin üstüne çıkmadı sonra kapatıp tekrar çalıştırdığımda motor düzeldi arıza gözükse de devir çevirebildi. Bu konudan ötürü tamircime gittim ve bilgisayara bağlayıp baktığında gaz pedalı bu bi sorun değil ara sıra kökle dibine kadar dedi ve dün gece tekrar aynı arızayı aldım bu kronik mi yoksa altında büyük bir sebep yatıyor mu bilmiyorum. Dün aynı sorunu yaşadığımda tekrar kapat aç yaptıkça arıza silindi ve araba gayet normale döndü ne yapacağımı bilmiyorum aydınlatırsanız çok sevinirim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |