|
Antalya Peugeot Servis Tavsiye !!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
delidervis0719
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı delidervis0719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2016 Saat 14:22 |
Merhaba Arkadaşlar...yaklaşık 1 ay önce aldığım peugeot aracımı iyi bir servise götürmek istiyorum...antalya'da peugeot kullanıcılarından ricam bildiğiniz önerebileceğiniz servisleri ustaları yazabilirlermi...aynı zamanda memnun olmadıkları tavsiye etmedikleri yerler neresidir...arac 2006 model o yüzden yetkili servis düşünmüyorum...özel servis ya da iyi bir peugeot ustası düşünüyorum...Herkese hayırlı Forumlar...
|
|
baya1994
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eski sanayide elit oto var. Antalyaya geldigimden beri iyi bir usta bulamadim en son elitoto yu buldum adam ustalikta zirve yapmis resmen bir git istersen
|
|
alfonsoxxx
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
|
Benimde işini iyi yapan bir ustaya ihtiyacım var antalyada
|
|
delidervis0719
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı delidervis0719
|
valla iş başa düştü gene tavsiyede bulunan yok...ben şansıma biyere gideyim iyi çıkarsa sanada tavsiye ederim hocam
|
|
delidervis0719
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı delidervis0719
|
teşekkürler birader...eski sanayinin neresinde birde tel numarası varmı ?
|
|
delidervis0719
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı delidervis0719
|
hocam ben buldum güzel bir yer...herşeyi ile harika...diğer servisler gibi değişmemesi gereken parçalar için değişmesi gerekir diye parça satmaya çalışmıyorlar ...
|
|
barbarosoto
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2016 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barbarosoto
|
konu ile ilgili servisimizzede gelebilirsiniz barbaros oto özel servis yedek parça
http://www.barbarosoto.com iyi günler
|
|
barbaros oto özel servis
|
|
barbarosoto
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2016 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barbarosoto
|
servisimize gelerek size yardımcı olabiliriz http://www.barbarosoto.com sitemizden bakabilirsiniz iyi günler
|
|
barbaros oto özel servis
|
|
delidervis0719
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı delidervis0719
|
sevgili barboros oto sizin servisinizede geldim...sapasağlam olan turboma hortumlarıma değişmesi lazım dediniz 3000 küsür lira fiyat çıkarttınız.sizden çıktım başka bir yere gittim saolsunlar 150 liraya birtane hortum değiştirdiler hiç bir sıkıntım kalmadı...ilginiz için teşekkür ederim...
|
|
Ahmetant
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2018 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba arkadaşlar tayin nedeni ile antalyaya yeni geldim yaptığım araştırmalar da peugeot citroen servisi olan barbaros oto ya 407 aracımi triger ve yağ bakımı için götürdüm. Fiyat politikası güzel tüm yapılan işlemler de bir yıl parça ve işçilik garantisi veriyorlar Tüm çalışanlari güler yüzlü yemek dahi yedirdiler. Araç ile ilgileniyorlar ustalar işinin ehli. Herkeze tavsiye ederim.
|
|
izzzet
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2020 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
KARDEŞİM YAKLAŞIK 1 YIL OLDU ARABAYI ALALI ÖĞRENCİ ADAMIM ANTALYADA
VE YEŞİL SANAYİDE HTS OTOMOTİV SİNAN USTA VAR ADAM ÇOK İLGİLİ VE İŞİNİN EHLİ DÜKKANI ÇOK TEMİZ ORİJİNAL PARÇADAN BAŞKA BİRŞEY KULANMIYOR FİYAT KONUSUNDA HER TÜRLÜ YARDIMCI OLUYOR. TAVSİYE EDERİM BEN ÇOK MEMNUNUM VE 3 KİŞİ GÖNDERDİM HEPSİDE ÇOK MEMNUN...
|
|
İZZET
|
|
Hostesadam
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2024 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hostesadam
|
2024 antalyada önerdiğiniz ustalar vardır artık diye düşünüyorum
|
|
Berdem07
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2024 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eski sanayi de Başkent Oto var . Altan usta. 13 yıldır oraya giderim iyiler baya gereksiz bir tamirat yaptıklarını da görmedim. Diğer servislerle fiyat farkı var mı yokmu bilemem.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |