|
508 Ekran multimedia radyo sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
altuners
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2022 Saat 20:35 |
Merhaba arkadaşlar,
2013 model 508 Active aracımın multimedya(ses,navigasyon,ekran vs.) sistemi bazen çalışıyor, bazen çalışmıyor. Kontağı açıp aracı çalıştırdığımda içinde CD olmamasına rağmen CD yi geri vermeye çalışıyor. süreli olarak CD'yi çıkartmaya çalışıyor ve ekran açılmıyor. Radyo çalışmıyor. Hareket halindeyken sürekli olarak bu şekilde yapıyor. Daha önce bu durumla karşılaşan varsa tamiri veya değişimi konusunda bilgi verecek olan olursa sevinirim. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
|
|
altuners
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Değerli arkadaşlar bu konuda tecrübesi veya fikri olan hiç kimse yok mu aramızda?
|
|
traxformania
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı traxformania
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benzer problemleri bende yaşadım, en güzeli Android ünite taktırmak. Yaklaşık 7-8 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
|
|
altuners
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orjinalliği bozulmasın diye farklı birşey taktırmak istemiyorum. Bu durumu tamir edecek bir yer mutlaka olmalı. Karşılaşan yada çözüm önerisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
|
|
evren1975
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2024 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı evren1975
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba.aynı sorunu bende yaşıyorum.altuners siz sorununuzu çözebildiniz mi
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |