|
5008 SÜRÜCÜ CAM KUMANDA SORUNU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
oklit
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2022 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2022 Saat 12:20 |
Merhabalar,
2010 model peugeot 5008 aracımın çözülemeyen bir sorunu var, fikir verebilirseniz çok makbule geçer. 1-Şoför cam kumandalarından sadece şoför camı açılıp kapanabiliyor, diğer camlar şoför kumandasından açılıp kapanmıyor. 2-Diğer 3 cam da kendi kapısındaki kumAndadan açılıp kapanabiliyor. 3-Lexia cihazında şoför kumandasından bütün camlar için verilen komutlar görülüyor, tuş temassızlık sorunu yok, dört camın da elle ve otomatik açma kapatma komutları lexia da kumanda testinde aşağıdaki gibi görülüyor. 4-Lexia da camların fonksiyon testinde dört cam da hareket etmiyor, dört cam için de aşağıdaki hatayı veriyor, ancak her cam kendi tuşundan açılıp kapanabiliyor. 5- Camların açık kalması durumunda aracın anahtar kumandasının kapatma tuşuna basılı tuttuğumda da camlar kapanmıyor, eskiden kapanıyordu. 6- BSI de aşağıdaki hatalar var, plaka ampullerinde sorun yok yanıyordu, plaka ampulu için kısa devre ampulleri söktüm hata silme yaptım yine bu hatalar gitmiyor, aracımda far yıkayıcı yok diye biliyorum. Kumanda tuşlarının sinyallerini lexiada görebildiğime göre bsi üzerinde bir rölede sorun olabileceğini düşünüyorum, camlar için ayrı bir röle bulunuyormu? Ayrıca kitapçıkta şu ifade dikkatimi çekti, benim araç da tam olarak bu durumda. Acaba bu işlevi sağlayan bir röle var ve o mu bozuldu Fikir verebilirseniz, yönlendirebilirseniz çok sevinirim. Düzenleyen oklit - 06 Eylül 2022 Saat 12:33 |
|
hakanrh
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sayın Oklit merhaba;
5008 de yasadığınız cam sorununu nasıl çözdünüz? Benzer sorun ben de var 3008 de ..
|
|
fikretka
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2024 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selamlar aracınızda yaşadığınız problem benim 5008 aracımda da mevcut ve aynı şekilde ayna ayarları da çalışmıyor. sorunu çözebildiniz mi ? eğer çözdüyseniz nasıl çözdünüz
|
|
2011 5008 premium pack 1,6 hdi
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |