|
Aracım Sürekli Stop Ediyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Volkan66
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2023 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2023 Saat 19:32 |
Merhaba 1997 Model 106 Xr Araca Sahibim.
Aracımın problemi: Arabam sürekli stop ediyor. Gaza Basmayınca direkt olarak araba stop ediyor. Yeni Rolanti Motoru Aldım Kendim Taktım ve Gaz Kelebeğini temizledim. Bir sonuç alamadım. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.
|
|
Circassian
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2022 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Circassian
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Map sensoru ne durumda?
|
|
Volkan66
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2023 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam Benzindede stop ediyor.
|
|
Circassian
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2022 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Circassian
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Tahmin ediyorumki mekanik bir sikinti yok .
Sensörlerden ve müşürlerden kaynakli bu yönde sorunu bulmaya calis. Önce basitden baslamalisin
|
|
106xr98
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2024 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba sorunu çözdünüz mü?
Bende de 160 xr 98 model pejo var araç benzinde ve gazda stop ediyor. Enjektörler, map sensörü, rolanti, sente ayarı, buji değiştirme, gaz kelebeği temizleme herşey yaptırırdım neredeyse yok çözülmüyor. Yardımcı olabilecek var mı acill
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |